Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karolína právě vystudovala střední ekonomickou školu a poohlíží se práci. Brzy ji osloví nevlastní strýc, vedoucí státního podniku. Díky němu se bez zkušeností stává ve dvaceti letech managerkou vlastního kreativního týmu v podniku. Naivně si myslí, že ji kolegové přijmou, ovšem realita je jiná. Starší kolegyně ji zcela pochopitelně nenávidí kvůli jejímu vzhledu, kariérnímu postupu bez zkušeností a vzdělání. Pro starší kolegy je pouhým snadno dostupným objektem jejich sexuálních choutek. Nešťastná z podnikové prostituce i nešťastné lásky se rozhodne ukončit svůj život... (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

Uživatel hero_bk smazal svůj příspěvek.

tsatsiki

tsatsiki (hodnocení, recenze)

triatlet

A pokud jste myslel me, tak ja videl vsechny dily. Stejne tak jsem videl dila pana Magnuska a jejich hodnoceni mluvi za vse.

na příspěvěk reagoval triatlet

Uživatel tsatsiki smazal svůj příspěvek.

tsatsiki

tsatsiki (hodnocení, recenze)

Hlavne by se meli zablokovat ucty, ktere davaji bez hlave odpady,aniz by to videli.

na příspěvěk reagoval triatlet

triatlet

triatlet (hodnocení, recenze)

hero_bk

Mně jeden z Magnuskových obdivovatelů jako reakci na můj komentář k dílu "Až na věky" napsal: "Dobry den Proc by mi pan Magnusek mel platit za to, ze se mi libi Stopy a dam mu 5*?" :-)

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

Téměř všichni, co téhle hovadině dali 5 hvězdiček, mají shodou okolností přesně 201-203 hodnocení, tak aby se jim to tu zobrazilo - Magnuskovy alter ega? Šlo by je dát zablokovat?

na příspěvěk reagoval triatlet

Reklama

Reklama