Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Linda Rybová a David Prachař) si do svých téměř čtyřiceti let užíval života. Sportovali, cestovali kolem světa, prožívali úspěšný bezdětný život. Pro děti se rozhodli až v pokročilém věku. Ovšem holčička, kterou přivedli na svět, nebyla zdravá. Od narození měla vadu srdce, otec situaci psychicky neunesl a rodinu opustil. Svědomí mu ale nedává spát a rodinu pronásleduje. Ne však proto, aby se vrátil. Nejraději by rodinu bývalou manželku i nemocnou dceru usmrtil, aby z jeho života zmizel stín, který se za ním po odchodu od rodiny táhne. Rozhodne se je vylákat na chatu na venkově. Doktorka Kellerová ve spolupráci s policií řeší případ přímo v terénu. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Klasicky otřesné jako naprostá většina z cyklu Stopy života. Nicméně jednu hvězdu dávám za Davida Prachaře, který snad na stará kolena u sebe objevil (nechtěný) komediální talent. Takové přehrávání jako u jeho postavy únosce se jen tak nevidí (jeho geniální hláška když drží rukojmí: "Já si nikoho dalšího neobjednal!" mluví za vše). Jinak jde o hrůzný pokus o thriller v rádoby americkém stylu, který je zasazený do prostředí zahrádkářské kolonie. Jako další ješte tak potěší zmatený Taclík v roli policisty, který nemá problém poslat neozbrojeného civilistu za ozbrojeným únoscem (logikou tohoto kroku se asi dvojice scénáristů vůbec nezabývala). Jinak děs běs. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice zdařilý díl, v kterém exceloval Prachař, mohli historii vztahu Prachaře a Rybové více rozehrát, ale i tak předvedli dobrý výkon.Sobota zde ukázal, že není jen komediální herec a zvládne bez problému i vážnou roli. Bohužel to dramaturga nevidělo. Jsou tam věci, které by se v reálu nikdy nestaly. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama