Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Město na severu Čech. Inženýr Petr Svoboda (J. Mádl) tu pracuje na stavebním odboru radnice. Jeho práce ho však příliš neuspokojuje. Pomalu začíná cítit její limity, především ve chvíli, kdy zjišťuje, že jeho rozhodnutí vlastně nic neznamenají. Kdo má moc, má i pravdu, i když zákon říká něco jiného… Jednoho dne Petr náhodou nalezne zavražděnou dívku, ležící u garáží poblíž jeho domu. Policie případ vyšetřuje a Petra to velmi zajímá, dokonce natolik, že jeho přítel z gymnázia, dnes policista Brázdil (Š. Benoni), mu navrhne, aby se také dal k policii. Proč ne? Má přece vysokou školu, stačí, když si udělá kurz a může být policejním důstojníkem. Petra ta myšlenka láká, takhle změnit svůj život, dělat něco, čemu může sám věřit. Rozhoduje se a skutečně absolvuje policejní kurz. Do svého města se vrací jako policejní důstojník. Vrací se i k případu zavražděné dívky, který jeho samého vlastně přivedl k policii a na který od té doby nedokázal přestat myslet… (Česká televize)

(více)

Recenze (59)

Wysch

všechny recenze uživatele

Křenková je sice hubená jak laťka vod plotu, ale Mádlovi ji jako televizní manželku závidím. Jinak zatím hodnotit nedokážu, ústřední linka hlavního případu je nastolená, přijímač k policajtům zkrášlenej, epizodní případ ubodaný holky bez emocí. Kolem a kolem jsem ale za každej počin z našeho divokýho severu rád. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Kdybych chtěl kydat lidem do zrmzlinu do kournoutu budu mít delší příjímací lhůtu než ke kriminálce, alespoň podle tohoto seriálu. Jinak nemám větších výtek, casting nevypadá zle, jak už Sedláčka bývá zvykem, mnohem víc se mě líbí krátké scény, třeba, když dědeček řekl, že nechce prodávat svůj dům a reakce pani realitní makléřky. Uvidíme co bude v otázce "zmrazených případů" a za Elišku Křenkovou jsem rád, přijde mě jako skvělá krásná herečka, docela rád bych jí viděl v nějaký hře a nečekal až paní Rambo odrodí. ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostej souhlas s uživatelem stone. To, jak trapně se hlavní hrdina dostal na vraždy je do nebe volající a první díl to zahalilo do nevěřící mlhy. Proč prostě už na vraždách nebyl od začátku ? Předešlo by se jakémusi půlročnímu fofr kurzu a první případ nemusel být složenej z útržků vyšetřování a posunu Mádla během chvilky na poručíka. Jinak mi ale Mádl v roli poldy nevadí, obsazený je to celkově víc než dobře a jestli bude téma korupce chycený správně za pačesy, půjdu snad v hodnocení výš. Jo a strašně mi chybí jakákoliv hudba. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se netěšila od okamžiku, kdy jsem zjistila, že hlavní roli vyšetřovatele hraje Jirka Mádl. Stojí prostě na špatné straně kamery. Typově naprosto neodpovídá takovéto roli, pokud ji mají diváci brát vážně. Víc mu to sekne v televizní reklamě na brambory. Podívala jsem se na první dva díly a tím jsem skončila. Škoda času, nezaujalo mne to. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to zas bylo?Opravdu se jde z policejní akademie na vraždy?Opravdu stačí tam mít kamaráda?K čemu je mu titul inženýr u policie??Neměl by mít práva?No nic...Eliška Křenková,anorektička se stále nasraným, otráveným ksichtem ve všem, v čem se objeví je taky dílo.Doufám, že už tam nebude příště svlečená, takhle by matka dvou dětí fakt vypadat neměla.Když Mádl řekl, že chce s ní spát do smrti, neznělo to přesvědčivě.Shrnu ro asi takhle-jděte už s těmi krimi seriály do prdele a natočte konečně něco pořádnýho! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Policejní budovou je v seriálu Telekomunikační budova Teplice stojící v Teplicích na náměstí Svobody. Společně s přilehlou budovou a od dostavby roku 1988 šlo dlouhá léta o nejošklivější budovu centra Teplic. (Muffino)

Reklama

Reklama