Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (56)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

DC to fakticky dává sežrat Marvelu na poli animovaných filmů se superhrdiny (na druhou stranu, asi by bylo stejně lepší do natřít konkurenci v rámci hraných filmů, tam holt DC malinko zaostává). V poslední době se mi velmi zamlouvá ten dospělácký nádech. Ano, pořád si přijdou na své i vaše ratolesti, ale ty nadávky a na poměry superhrdinských filmů i nevídaná brutalita holt mluví za vše. Superman mi zde přišel svým vyobrazením jako takový teenager, nějak jsem nedokázal po pohledu na jeho tvář mu to uvěřit. No nevadí, přesuňme se dál. Doomsday měl takto vypadat i BvS, tam vypadal, jak to jen kulantně říct, prostě směšně a přehnaně digitálně. Celá Liga spravedlnosti zde opět k ničemu, po pár úderech od hlavního záporáka všichni polehali na zem a čekali jen na přílet Kryptoňana, jak je zase vytáhne z bryndy. Dojde i na emoce, bitvy slušně zpracované. Potěšil kvalitní anglický dabing. Závěr s potitulkovými (čtyřmi !!!) scénami navnadil na další díly. Já jsem spokojen, jen příště dolaďte ten look Supermana. Za mě dávám 84 % P.S. Na černovlásku Lois Lane nejsem zvyklý, ale docela příjemná změna ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč má Superman takový (tedy ty máš ale pěknou držku, haha!) divný xicht. A poněkud to zřejmě přehnal se steroidy. Blééé. Též nechápu, proč to má znělku jako hrané DCEU filmy a proč to nemá vizuál, dle super předlohy, které tohle sahá tak do půli lýtek a kde se autoři vykašlali z 90% na předlohu a většinu děje si prostě vycucali z prstu. Nechápu. Snad bude 2.díl lepčí. Takže nejlepší na celém tomto dílku jsou ony 4 mezi a potitulkové scény. To je ovšem zatraceně málo. Jo a Doomsday vypadá jako něco, co vypadlo z Dinobotů a ne jako Důmsdej, jak má vypadati. Ve Smallville byl o 100% lepší a možná i v tom BvS. Kašlete na instinkt, jděte do comicsu. Dostanete nářez, jaký se jen tak nevidí. P.s. na Superman/Doomsday z 2007 to nemá ani náhodou! ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Co se týče filmů, měli jsme tu už Batman v Superman a dokonce i animák Doomsday. Tento příběh tedy už spousta lidí zná a není důvod, proč jej adaptovat o pár let později znovu, nebo ano? Odpovědi se diplomaticky vyhnu, ovšem musím pochválit (opět) animovanou divizi Warner Bros, která nám každý rok sype další a další (většinou dost povedené) příběhy ze světa našich milovaných hrdinů z nakladatelství DC a opět je u toho Sam Liu. Určitě se nejedná o nejpamětihodnotnější produkt z této dílny, ale pro fandy další skvělá jednohubka. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Natočené podľa klasickej šablóny DC animovaných komixov plus selfie a miestami ľahkovážnosť medziľudských vzťahov, inokedy pokus o hĺbku, ktorý však nemá veľa priestoru. Hlášky sú ľahké, nie kultové. Film ľahko vyšumí z hlavy. Chýba tomu zmysluplnejší a zaujímavejší konflikt a hlbšie sa ponorenie do postáv. Po Batman v Superman: Dawn of Justice asi lepšia adaptácia už nebude. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tieto DC animáky zväčša iba počúvam (a hlavu mám 50/50 vrazenú do krížoviek alebo tak), lebo primárne obdivujem a zbožňujem duchaplnosť dialógov a príbehu ako takého. Ale od tohto som nevedel odtrhnúť oči a fakt mi nebolo všetko jedno. A to aj napriek tomu ako tá animácia (s ohľadom na súčasné možnosti) vyzerá. Aaach, všetkým tým ukážkovým NERDOM asi začínam až príliš dobre rozumieť. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama