Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série - (9/10). Tímhle počinem si Disney u mě hodně šplhlo, protože po snímku Star Wars: Vzestup Skywalkera jsem nad nimi pomalu lámal hůl a bál jsem se o osud celého Star Wars. Ale tímhle skvělým seriálem si zase dodali nějaký vítr do plachet a je to dobře, protože kdyby Star Wars umřelo, byla by to veliká škoda. A proč je to vlastně tak super a každému, kdo miluje Star Wars bych tento seriál vřele doporučil? Velkým tahounem je rozhodně bobinek Yodinek, protože on je prostě k sežrání a je to největší tahoun celého seriálu. Dalším obrovským plusem tohoto seriálu je soundtrack, který složil Ludwig Göransson a zvládl to skvěle.. Jde vidět, že je teď hodně na vrcholu a nemůžu se dočkat co vytasí v roce 2020 ve snímku Tenet. Musím také zmínit skvělou atmosféru, kterou tvoří jak hudba, tak skvělý vizuál a herecký badass výkon Pedra Pascala. Nejlepší epizoda: Chapter 7: The Reckoning (S01E07). I have spoken. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 85%. Star Wars mám veľmi rád a po novej trilógii, ktorá mi moc nesedela, vyzeral Mandalorian ako návrat ku koreňom. A v podstate aj je, kedže sa odohráva pár rokov po páde impéria. Mando nie je moc dlhý, čo sa týkasérie a času jednotlivých epizód a to je možno aj trošku problém. Podla mňa by bolo lepšie spraviť s toho dvojdielny TV film ako seriál, pretože za taký krátky čas sa príbeh moc nestíha rozbehnúť (niektoré epizódy trvajú iba 30min). No na druhu stranu sa ani krátky Mando nevyhne zbytočným dielom (úvodné 3 a záverečné 2 diely sú tie najdôležitejšie, zvyšok je v podstate vata). Tak či tak je to kvalitný seriál, ktorý fanúšikov Star Wars univerza poteší. Mňa potešila aj účasť Filoniho, ktorý tu necháva drobné odkazy a omrvinky na svoje seriály Clone Wars a Rebels. Ako rozbeh to bola fajn jazda, no verím, že druhá séria bude ešte o chlp lepšia. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Jon Favreau je veliký profesionál. Máme příběh Mandaloriana. S tím, že je v rámci souvislosti a logiky zpracován na jedničku. Je vidět, že Star Wars umí fungovat i bez světelných mečů. Hlavní postava je velmi charismatická a bavila mě komunita ohledně námezdních lovců. I když 99% času hlavnímu hrdinovi nevidíte do tváře, cítíte i tak sympatie k němu. The Mandalorian hodně překvapil, v mých očích i po těch "špatných" Star Wars za poslední roky. Ale co si budeme povídat Baby Yoda se stal jednoznačně nejlepší (a hlavně nejroztomilejší) postavou Hvězdných válek a bez něj by to byla nuda. Těším se na druhou sérii. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shlédnuto včera v kuse (nedalo se od toho odtrhnouti) a parádní SW jízda,jak když vyšije! Baby Yoda je ABSOLUTNĚ a TOTÁLNĚ to nejjošťomilejší...co jsem v životě viděl! Musím míti plyšáka,nebo něco. A nestydím se za to. Krátké představení X-wingů...bylo doslova fyzickou rozkoší a jak jsem se obával,že mě prostě nebude moc baviti (v CW ani v Rebels tedy moc ne) všechno to, okolo Mandalorianů, včetně hl. postavy,tak jsem se holt mýlil...no.;-) SW atmosféra byla přítomna velmi často (na rozdíl od ST Picard ST atmosfera). Špinavý look alá Rogue One, super. Nejsem si sice jist, jak budu nadšen po vícero shlédnutích (které určitě budou),ale za mě se toto prostě....povedlo. Teď ještě nepodělati finální sezónu CW a bude vymalováno. Jen velká škoda,že ta nešťastná nová trilogie,není jako tohle. Krom VIII,za kterou si pořád, stojím. Byť to nedává smysl, když neuznávám VII a IX. Jen ten zbytečný (zbytečný a nudný byl již tématicky podobný/totožný v CW) díl alá 7 statečných,si mohli odpustiti. A i když to nenudilo,tak to nevzniknouti...nic se nastane. I přesto, že to částečně zachránil AT-ST s démonicky rudýma očima,hahahaha!:))) Jestli dostaneme ve 2.s. více Nové Republiky,potažmo Impéria,tak budu slintati blahem. P.s. je zajímavé,že se tento s. odehrává zhruba v době, kdy začíná 1. Zahnova božská trilogie. Plný počet (zatím) nedám, ale byla to fakt...supr jízda. Tedy to, co bych od značky SW čekal. Favreau a Filoni by měli od teď, minimálně důr. dohlížeti na vše,co se týče SW. A vyhoďte už konečně tu zajebanou krávu K.Kennedyovou. P.p.s. Dillon z 1. Predatora...rules!!!! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fandy SW must see záležitost. Dobrý side-kick od klasických filmů, který je kvalitativně poměrně vysoko, někde na úrovni Rogue one. Má svěží a nevtíravý humor, sympatické postavy a Mandaloriana, kterému se po celý čas snaží tvůrci nenápadně dát jakýsi mystický rozměr hvězdného lovce a nejlepšího válečníka galaxie. A vlastně to i docela funguje. Herecky rovněž dobré. Gina Carano je trefa, stejně jako Werner Herzog s jeho chraplákem. Young Yoda je vlastně scénáristicky výborný nápad. Dvojku sem. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Ranzar (Mark Boone Junior) v úvode Mandovi predstaví Mayfelda (Bill Burr) ako jedného z najlepších strelcov, ktorých pozná. Keď sa zmieni, že pracoval pre Impérium, Mayfeld podotkne, že nebol Stormtrooper. Jedná sa o narážku na zlú mušku Stormtrooperov v pôvodnej trilógii. (ČSFD)
  • Jeden z nájemných lovců Greefa Kargy (Carl Weathers) je z rasy Zabrak, stejné rasy jako Darth Maul. (NiWi)

Reklama

Reklama