Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (578)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Najstupidnejší film roku. Michael Bay prišiel o posledné zbytky zdravého rozumu a natočil lobotómiu tak debilnú, že proti tomu aj Xander Cage zedol mensu. Scéna prevratu v mojom osobnom rebríčku filmovej naivity zaberá čestné miesto medzi Jennifer Lopez v Gigli a rozprávačom z Glen or Glenda. A tie akože tragické momenty umierajúcich detí po útokoch sarinom, sú tak na kopačku do tej jeho prekoksovanej hlavy. Jedna hviezda za lokácie a kameru, druhá pre Mélanie Laurent. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Asi to bude zvláštne, ale ja som si "6 Underground" zvláštnym spôsbom užil. Nemôžem povedať, že je dobrý, no má v sebe elementy, ktoré ma celkom berú. A v mnohom za to vďačím Ryanovi Reynoldsovi, ktorý sa rozhodol túto rolu poňať maximálne seriózne a neseriózne súčasne. Neviem ako by som vám to popísal. Ale týchto sympatických hajzlíkov proste zahrať vie veľmi dobre. A dokáže ma poriadne v takej role pobaviť. Takže mu musím za to pridať plusové body. Bez neho by to bola určite väčšia nuda. Ani ostatní členovia tímu však nie sú špatní. Číslo 3 má pár dobrých momentiek, ktoré ma pobavili, číslo 4 je proste pán, číslo 2 je skvelá sexy asasinka a potom číslo 7 by som ohodnotil ako snajpera so srdcom. To znie skoro až ako špatný vtip. Ale jop, celkom ma to bavilo. Využitie slow modu v tomto filme je neuveriteľné. Je toho až moc, no súčasne to nijako výrazne neruší. Teda, väčšinou. Niekedy to vie záberu pridať, inokedy to zase Bay používa len na blbosti. A samozrejme nesmie chýbať absolútne absurdná akcia, ktorou je Bay povestný. No vďaka tónu filmu, to dokážem celkom skusnúť. Opäť som ale zhodnotil, že nevie moc ako režisér po sebe kontrolovať zábery. Pretože je to špatne zostrihané. Úvod je maximálne neprehľadný a mal som problém zistiť čo sa deje, kto je kto, aký to má súvis a podobne. A okrem toho je tu hneď v úvode naháňačka v aute, ktorú niekto fakt zostrihal zle. Počas jednej akcie prídu naši hrdinovia o spätné zrkadielko na aute. V zábere o 3 sekundy neskôr je zrkadielko tam, kde bolo predtým. Toto by som si nemal všimnúť. Myslím si, že viac takýchto failov som nenašiel, no zase nemôžem povedať, že ich vyhľadávam. Chcem si len film užiť. Čiže fakt, že som si to všimol o niečom svedčí. Ja si myslím, že ak chcete jednoduchú akčnú blbosť s niekoľko dobrými hláškami typu "I see dead people" tak toto je film pre vás. Mimochodom narážok na filmy je tu fakt veľa rovnako tu dokonca budeme mať aj citáciu Eminema. Proste akčná blbosť. Ale pobavila. A ak z toho čo píšem usudzujete, že vás to môže zabaviť, tak si to čeknite. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hneď v úvodnej neskutočne dlhej, skoro 20 minútovej a nehorázne efektívnej auto-naháňačke po Florencii nechá Bay bez milosti zabiť všetko, čo mu príde pod ruku - od ľudí, cez pamiatky až po klasickú hudbu. Bay si po rokoch opäť naplno užíva, že mu nič nezväzuje ruky. Rozpočet 150 miliónov dolárov, ani eRkový rating. Kupodivu je vo filme ale aj pár emotívnych momentov, ktoré majú ústredné postavy prehĺbiť a dodať im motiváciu. Či na vás budú aspoň trochu fungovať však záleží najviac na tom, ako dobre / zle budete znášať všetky tie sakramentsky draho vyzerajúce a v neskutočne nádherných a exotických lokáciách sa odohrávajúce nablýskané besnenia všade naokolo. Snímka ponúka dosť footfetishu a vňadných krások, obzvlášť v podobe kurevsky sexi Mélanie Laurent. Aj hlavne dokonalým špeciálnym efektom sa jedná o jeden z najlepších filmov tohoto roka. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pozor! Snímek obsahuje Product Placement. Na Six Underground jsem se dlouho těšil a jsem moc rád, že to dopadlo takhle. Skutečně je to nejbayovitější z Baye, což je už trademark sám o sobě. Transformeři jsou zapomenuti, fetišista Michael se style vrací k "menším" filmům typu Vojáků z Benghází a Pain & Gain. Vtip je v tom, že tenhle člověk dokáže ze stopadesáti milionovému blockbusteru na doma vytřískat na pohled film ještě mnohem dražší a dlouholetí fanoušci Bayhemu si zde rozhodně přijdou na své. A jsem rád, že si k ruce vzal právě Ryana Reynoldse, který si v posledních letech hrozně oblíbil svoji deadpoolovskou hereckou polohu, jež mě stále neomrzela. Nic víc netřeba dodávat, ty zpomalovačky a přehnané nasvícení mi sakra chybělo. Dvojku chci..8,5/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Lidumilný Deadpool a Míša Zálivka, co se hrozitánsky rád vyřádí v mistrovské akci. To, co Milionům chvilek trvá sáhodlouhé měsíce, tihle dva sfouknou během dvou (mimořádně akčních) hodin a střelhbitě zatočí s politickou diktaturou. Sedm statečných agentů bez identit a s vymazanou minulostí, jejichž číselná kódová označení na stupnici 1 až 6 usnadňují diváckou orientaci mezi nimi, kterých je záhy vlastně jen šest. Vede je miliardář Ryan Reynolds, který se s nimi hned od prvních minut vyřítí do nadupané akce na všechny možné i nemožné způsoby. A to trvá jen s mini přestávkami po celé dvě hodiny. Takže to je ráj pro příznivce dynamické akce (s efektivní výpomocí kouzelníků od ILM), kde je znát preciznost i manýry režiséra. Michael Bay ze svých zavedených manýrů příliš neslevuje - zpomaluje záběry, kamera obsedantně krouží, scény jsou maniakálně efektní a vše má až bláznivý a svérázný ráz, kdy se jednu chvíli koketuje s nechronologickým stylem vyprávění Herci jsou do jednoho špičkoví. Reynolds hláškuje, Mélanie Laurent je nejatraktivnější agentkou a je zralá jak herecky, tak i k prudkému opíchání, Adria Arjona jí konkuruje též ve spodním prádle a Manuel Garcia-Rulfo s Corey Hawkinsem se předhánějí, kdo si vezme na bedra bláznivější a smrtelnější akční eskapádu, ovšem maximálně šílené kousky, s nimiž oslňuje, obstarává parkourista Ben Hardy. Celý film šlape, Bay tuhle mašinu zdárně promazal a je evidentně ve svém živlu. Nezanedbatelnou část tvoří také soundtrack, který přispívá k dobré divácké náladě. S filmem procestuje divák kus světa, kupříkladu od standardní destinace v Itálii se také natáčelo v exotickém Abu Dhabi. Dvě hodiny napakované akcí svižně ubíhaly. Bay "odklizený" na Netflix je krutý trest, pravda, po posledních Transformerech už nikdo netoužil vidět další předraženou blamáž v jeho režii a jeho tvůrčí zánik, ovšem tohle je režisérovo znovuzrození. Těším se, že mu tahle obrovská forma vydrží a jsem pln naděje, že se s šestkou agentů nevidím naposled. Bral bych nášup v podobě dvojky. 10/10 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Film se natáčel v USA v Los Angeles, dále pak diváky zanese do Itálie a také se část příběhu odehrává ve Spojených arabských emirátech. Natáčelo se od 30. července do 5. prosince 2018. (agentmiky)
  • Letadla útočící na nemocnici v Turgistánu jsou F-16. (DerfelCadarn)

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama