Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Množící se důkazy přesvědčují newyorskou policii, že její bývalý příslušník Matt Cordell, proslulý mědvědí silou a hrozivě zjiveným obličejem, stále ještě žije a mstí se všem, kteří jsou zodpovědni za jeho diskreditaci a znetvoření. Poručík Sean McKinney ve spolupráci s policejní psycholožkou Susan Bradyovou vyšetřuje sérii vražd striptérek. Hlavním podezřelým je Cordell. Maniakální policista se však sám dostane na stopu skutečného vraha a v ukradeném policejním autobuse ho dopraví do věznice v Ossiningu, kde před lety došlo k jeho znetvoření. McKinney si uvědomí, že Cordell býval čestným policistou a proto měl být odstraněn... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

5/10 Na zhruba rovnakej úrovni ako jednotka. Dosť veľa sa tu recykluje (celé scény z jednotky vložené ako flashbacky), Landon a Campbell tu majú až kacírsky málo priestoru a aj keď je tu viac akcie, je to stále také nemastné neslané reaganovské béčko. Ale bral by som satirický remake/pokračovanie v časoch Black Lives Matter. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Porovnateľne vydarené a určite drahšie než originál. Všetko čo sa deje na cestách, kde kolesá či ich disky lížu asfalt je lahôdkovo natočené, zostrihané, explozívne. Do tempa naháňačkám buši rezká muzika a ja rád zabúdam na zbytočné opakovačky scén, ktoré mám ešte v čerstvej pamäti z prvého dielu. Rovnako fandím Maniakovi pri záslužnej činnosti, a tedy eliminácii tej blonďatej hysterky, nehovoriac o vybielení fízlovskej stanice či záverečnom rušení amnestií. Pozdával sa mi aj nový vyšetrovateľ, škoda len toho, že sa zas moc nemal do detailnejšieho rozboru prípadu. Čo už sa pozdávalo menej bolo odstránenie Bruca ešte vo fázach, kedy som sa ani nestačil naladiť na nový dej. Ten sa mi nakoniec začal prihovárať až v momente, keď som pochopil, čo to malo za zmysel sa spájať s bračekmi od fachu. Spočítané, vydelené, spokojnosť. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dvojka je řemeslně rozhodně povedenější než jednička, s lepšími herci, s lepším scénářem a také zábavnější (a většinou chtěně, ne nechtěně jako jednička) - epesní feťák ve večerce, odtažený dopravácký skřet, blondýna s motorovkou, Cordell zastavující běžící řetěz motorovky rukou v jemné rukavičce (s pilou pracuju a tohle opravdu neradím zkoušet), pošahaný vraždící "křižák" ve svaté válce proti striptérkám, Cordell čistící policejní stanici a procházející zavřenými dveřmi, hořící Cordell čistící Sing Sing... Škoda jen, že vskutku znamenité tlamy Roberta Z'dara bylo využito ještě méně než minule. A jedna zajímavost - v bezeslovné pidiroličce mukla v cépézetce se mihne Danny Trejo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že tohle pokračování se opravdu povedlo. Matt je ještě brutálnější než předtím a film je nabytý mnohem větším počtem akčních scén, takže se divák u toho nenudí. Myslím si, že s jedničkou jsou na stejné úrovni co se mé oblíbenosti téhle série týká. Navíc si v tomhle díle najde stejně vyšinutého parťáka, který odvedl pořádný kus práce co se kvality děje týká. Když magor magora najde dokáže z toho být pořádný masakr.... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Hororová série o zombie policajtovi, která se ovšem nepochopitelně dočkala stále horších pokračováních. Jednička sice nebyla žádný zázrak (ode mě má 60%), ale dokázala jet v působivých hororových kolejích s mrazivou hororovou atmosférou, ačkoliv byl znát nevyužitý potenciál. To jsem čekal od následného pokračování, ale tady už to byla mizérie na všech hororových frontách. Výjma úvodní desetiminutovky, kdy dojde k velmi překvapivé likvidaci ústředních postav prvního dílu, jsem se už ničeho dalšího invenčního nedočkal. Film nejenže má mimořádně ubohý scénář, vůbec žádnou hororovou atmosféru ale je i stejně slabě natočený. Charismatický Robert Z´Dar vracející se ze záhrobí jako pomstychtivý bastard už není nijak zajímavý a pokud se měl vrátit podruhé v oslnivé formě, měl si ho vzít do parády nějaký kvalitnější režisér než je zcela podprůměrný neumětel William Lustig. Kde nic není ani mstivý policista Matt Cordell nebere. 0% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v Los Angeles, New Yorku a New Jersey. (SeanBean)
  • Joe Spinell měl hrát postavu Turkella, ale těsně před natáčením zemřel a nahradil ho Leo Rossi. (henrycruel)

Reklama

Reklama