Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $22,546,590Tržby Celosvetovo $78,238,273Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,850,346Tržby za predaj DVD v USA $2,071,039║ Tak kde prvý diel skončil nadviaže pokračovanie. V celku to ani nie je zlý nápad a putovanie psím "duchovným" svetom má svoje čaro aj na druhý krát. Roztomilé, dojemné. /60%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Potrpím si na filmy o psoch, takže im v prípade potreby som ochotný čo-to odpustiť. Ale v prípade Psej duše 2 to spočiatku bolo extrémne sladké a gýčové i na mňa a to už je vážne čo povedať. Potom to prestalo byť sladké a gýčové a začalo to pripomínať drámu Davida Lyncha s psychopatickými stalkermi, mŕtvymi otcami, zničenými dôchodcami a matkami alkoholičkami. Avšak keď som to s filmom v polovici začal prudko vzdávať, situácia sa vylepšila a po „ľahnutí“ si pred Trentom to ako celok začalo ísť prudko hore, hoci to k dokonalosti malo fakt riadne ďaleko (uponáhľaný koncert vo večernom podniku, celý čas to k tomu smerovalo a napokon to odbavili behom pár desiatok sekúnd, Cuja na nich). Kathryn Prescott šarmantná, Henry Lau sympaťák a koniec patričný doják. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračovanie krásneho príbehu. Síce na niektorých miestach zaostáva za skvelým prvým dielom, ale v mojich očiach je to stále nadpriemer. Neviem si pomôcť – jednoducho mám slabosť pre Baileyho („The Boss“) a pre jeho reinkarnácie. Príbeh síce vypočítateľný, na niektorých miestach idealizovaný, ale ako celok dokáže v človeku budiť pozitívne myšlienky. (Ale tu musím pripomenúť, že matky typu Gloria by sa mali nad sebou zamyslieť.) Ako „hovorí“ Bailey: „Človek bez psa nemôže byť šťastný.“ To môžem potvrdiť z vlastných skúseností. Veľmi dobrá rola pre D. Quaid. Veľmi pekný a dojímavý záver s krásnym obrazom. Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

To byl zas takovej doják, až to snad ani hezký není. Želví slzy tekly nezadržitelně proudem... Emoční ždímačka, tfuj. Stejně jako v prvním dílu, i tady nechybí vtip a chemie. Chápu, že někomu to nemusí být po chuti, že po dokonalé jedničce přišlo pokračování, jenže žijeme v době, kdy sequel a remake je víc než něco originálního. A já sakra budu mít radši výborně natočená pokračování výborných filmů, než těch průměrných. Dvojka psího výletu neztrácí snad nic ze svého kouzelného já, nabízí spoustu nového a není to jen opakovačka toho, co už tu bylo. Nakonec bych rád vyzdvihl casting, Dennis Quaid opět skvěle a mám ho radši a radši, smutný výměna v roli Hannah v dané situaci nemohla dopadnout lépe, ale největší gól byl casting CJ, protože jak výběr malé Cassie z Antmana nebo už "velké" Káti Prescottů se povedl víc než na jedničku, doufám že obě tyhle herečky uvidím častěji. A takhle dobře zahrát mrchu a někoho, koho budete nenávidět, to se podobně jako Betty Gilpin také nepovede vždycky. ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jednička psího poslání byla skvělá a tak jsem se těšil i na dvojku a ta snad byla i lepší než jednička! Film byl skvělý a úplně jsem cítil, jak se nechávám unášet příběhem. Baileymu jsem moc fandil a naopak každý neúspěch a smrt strašně mrzela. Příběh měl nakonec krásné rozuzlení a konec, který byl dotažen ještě dál než jsem čekal, tak na tom konci mi dokonce... dokonce ukápla i slza, jak to bylo úžasně dojemný... Tohle byla naprostá bomba! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)
  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)

Reklama

Reklama