Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Druhý díl nefungoval tak správně, jako první. Nic nového nepřináší, takže ten wow efekt z té čisté psí lásky se už nedostavil. Místy je to přehnaně sentimentální a zbytečně tlačí na emoce. Chování hlavních postav mi nepřijde uvěřitelné a celkově to bylo takové zbytečně ubrečené. Přitom ta myšlenka v knížce byla vážne silná. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

NAJLEPŠÍ FILM ROKU 2019! (Dokiaľ sa nenájde lepší) Priame pokračovanie 1. dielu, kde plynie čas, menia sa okolnosti a situácie, ale Bailey stále ostáva. Dovolím si povedať, že druhý diel bol ešte lepší, ako ten prvý, ktorý sa mi zdal neprekonateľný. Oceniť musím najmä emocionálnu stránku, keďže tam bolo viac dojímavých scén a potom to znova išlo odznova... Psia duša 2 rozhodne nebol zbytočný film a úžasne zakončil príbeh jedeného úžasného psa :) 10/10 (Videné 24.11.2019, CZ dabing) ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasický “dog movie”, který nepřináší (dokonce ani v porovnání s jedničkou) nic nového. Ze začátku strašně cringe, postupem času se to zlepšilo, semtam padl solidní joke, ale jinak prostě ubíhající minuty, nudný a obyčejný příběh a nijaké postavy. Opakovaným umíráním psa filmaři emoce z diváků nedostanou a z mého pohledu od Marley a já stále žádný takový upřímný film nepřišel. Pro pejskaře a rodinky s dětma dostačující, pro běžné diváky jen další tuctovka, na kterou si za týden nevzpomenou. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Potrpím si na filmy o psoch, takže im v prípade potreby som ochotný čo-to odpustiť. Ale v prípade Psej duše 2 to spočiatku bolo extrémne sladké a gýčové i na mňa a to už je vážne čo povedať. Potom to prestalo byť sladké a gýčové a začalo to pripomínať drámu Davida Lyncha s psychopatickými stalkermi, mŕtvymi otcami, zničenými dôchodcami a matkami alkoholičkami. Avšak keď som to s filmom v polovici začal prudko vzdávať, situácia sa vylepšila a po „ľahnutí“ si pred Trentom to ako celok začalo ísť prudko hore, hoci to k dokonalosti malo fakt riadne ďaleko (uponáhľaný koncert vo večernom podniku, celý čas to k tomu smerovalo a napokon to odbavili behom pár desiatok sekúnd, Cuja na nich). Kathryn Prescott šarmantná, Henry Lau sympaťák a koniec patričný doják. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě to hodnocení zde. Na to jak vysoké je, je to tady celé až moc netypické, poněkud melancholické, až depresivní. Příběh psa, který neustále umírá a neustále se rodí a hledá cestu ke své paničce je strašně zajímavý nápad. Už v první díle byl. Nevím ale, co by jako druhý díl měl navíc nabídnout. Tedy kromě toho, že hlavní hrdinka dostává tolik ran osudu, které by průměrný český občan v životě nepřežil. Bylo to tu s pejsky fajn, což o to, ale emotivně už to tady tvůrci trošku přepískli. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)
  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama