Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

William_ 

všechny recenze uživatele

9/10. Nádherný film, akorát má jednu neduhu - budete potřebovat kapesník a ne jeden. Český dabing s Hádkem jen podtrhuje tento skvělý film. Druhý díl je spíše více žánrově rodinné drama, a musím zde vyzdvihnout úžasného Dennise Quaida, který se stal ústřední (lidskou) postavou obou nádherných filmů. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film začína na farme, takže presne tam, kde prvá časť skončila. Osudy ľudí a psov sú pevne spojené bez ohľadu na miesto a čas, film sa trochu opakuje, ale s dostatočným odstupom od prvej časti to nevadí. Film má dobré tempo, veľká životná udalosť prichádza každých päť minút, čo mi vyhovuje, a trochu sentimentu do takejto psej romantiky patrí. –––– Glorie trávila hodně času mluvením se svou rukou. –––– Musí být hezké mít někoho, kdo tê bezpodmínečně miluje. –––– Je to naprosto nemožné, ale asi je to pravda. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Emoční ždímačka. I v tomto druhém dílu pokračuje brutální citové mučení od prvních do posledních minut. Druhé Psí poslání v podstatě kopíruje svého předchůdce - hlavní psí hrdina se akorát převtěluje do jiných ras a doprovází na cestě životem jinou postavu. Nicméně i v tomto případě jsem se nechal unést na krásně odvyprávěném příběhu, který je sice skrz naskrz americký, plný klišé, ale přesto milý, dojemný od srdce. Povinnost pro každého, kdo má pejsky rád. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

První díl sem viděl, před pár lety a tak,sem zašel na druhé pokračování a je to úplně to samé jako první díl.Ale, to absolutně nevadí.Film je pěkný,dojemný,některé momenty vás doženou až k slzám.Sice hlavní hrdina se převtěluje do různých plemen psů aby zase viděl kde začínal.A taky, tvůrci dali do filmu způsoby mezi jednotlivými psími životy. Za mě 80% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

I v tomto druhém dílu pokračuje brutální citové mučení od prvních do posledních minut, které bych nikdy nikomu neodpustil, kdyby se nejednalo o nejúžasnější zvířátka na světě. Hlavní dějová linka mě tentokrát neoslovila jako v případě prvního dílu, protože příběh o naivní dospívající dívce zkrátka nebyl ani vzdáleně můj šálek kávy a vůbec celý děj byl tak brutálně šablonovitý a předvídatelný, až se mi z toho místy zvedal kufr. Kromě toho Kathryn Prescott mi byla krajně nesympatická a ani toho talentu moc nepobrala. Na druhé straně jsou ovšem naprosto boží zvířátka a luxusní sympaťák Dennis Quaid s manželkou. Za mě tedy zásluhou děje rozhodně o stupeň horší než první díl, ale emocí by se našlo zhruba stejně. Jednotlivé pasáže jsou hezky propojené a přiznám se, že i krásný, inteligentní a sexy borec, jako jsem já, měl párkrát velmi sucho v krku, což se prakticky nestává, takže s přimhouřením očí dávám znovu 4 kousky. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)
  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama