Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (492)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jumanji: Další love. Kasdan kuje své železo, ale už je žhavé jen v maličkostech. Výsledkem je tuctová rodinná zábava na jedno použití, které by už vzhledem k vyčerpanosti námětu slušel závěrečný nápis Game Over, nicméně ti pštrosi v ulicích ve stylu originálu z roku 1995 něco takového nenaznačují.. Apropo, ve Hře o trůny Ohař remizoval s Horou, tady ho jednoznačně porazila Skála. Ani si netroufám pomyslet, co by s ním provedl Benny Hill.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $320,314,960Tržby Celosvetovo $801,693,929▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $26,170,793║ Tržby za predaj DVD v USA $25,257,050║ Rovnako bezduchá trapošina ako predchodca. Jake Kasdan len potvrdzuje, že ani len rutinná réžia mu absolútne nič nehovorí. Komplet celé som si to pretrpel až do konca, že či náhodou tam nebude nejaká iskierka nádeje k niečomu konzistentnému ale ani náhodou. Okrem kopca digibordelu a snaživo trápne hrajúcich hercov, v neustále sa meniacich identitách, tu nie je žiadny príbeh, bezhlavé akoby bez scenára zbuchané a neustále deja vú dohadovanie kto čo, s kím čím.... fakt celé zlé a toto dokáže zarobiť také ohromné peniaze, niečo v tomto svete je fakt zlé, zvrátené. Jednoznačne čisté skoro popcorňové dno zúfalstva. /15%/ ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Až do momentu, keď si vymenia telá do toho pôvodného stavu z minulej časti, som to videl na štyri hviezdičky, pretože duo DeVito a Glover je fakt vtipné a dovtedy to stojí dosť na nich. Potom, keď sa z Glovera stane kôň, už to ide opäť v starých kolajách, tentokrát snáď úplne bez príbehu, a dojemný záver s koňom a “staroba je dar” je už úplne olol. 65%; Smial som sa asi trochu viac jak pri prvej časti. Ps: Karen Gillan je najsexi Lara Croft ever. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"No shit, he's an NPC? So he has a limited number of things he can say, right?" "Just like my friend Carl." ____ Sequel modernizované verze kultovního 'Jumanji' opět lukrativně využívá principu gamifikace, a jakožto dobrodružná akční oddechovka dozajista splňuje svůj primární modus operandi. Kevin Hart, Jack Black, Danny Glover, a Danny DeVito si každej frk kradou pro sebe - charismatický herecký ansámbl je jedním slovem bezchybný.... Sice je pokračování svým pojetím přespříliš kýčovité a patetické, částečně postrádá čaro svého předchůdce, a mnohdy recykluje originální prvky z jedničky (dance fight či running joke s abilitami a úmrtími), ale zásadně jde o bezstarostnou blockbusterovou jízdu, kterou nelze brát jakkoliv vážně, a kterou jsem si upřímně užil - čímž snímek splnil svůj účel. Završení trilogie bych kupodivu uvítal.... VERDIKT: 7,3 mandrilích řitopichů z 10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování, do kterého tvůrci přivedli duo veteránů, aby jim pomohli s komediální stránkou. První polovina je díky tomu občas spíše ryze komediální, protože staří hrdinové se oproti minulému dílu vyměnili své avatary. Kevin Hart dokáže Glovera bezproblémově zahrát. Pasti, honičky a akce je určitě náročnější než minule, trošku se ovšem vytratila ta lehkost z minula. Rozumím tomu, komu bude připadat Dvojka o řád slabší než jednička, i tomu komu Dvojka nabídne podobnou porci dobrodružné zábavy Jednička. 65% ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama