Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Seriál Husí kůže inspirovaný knižní sérií od R.L. Stine, patřící k nejprodávanějším, se odehrává v malém městečku Port Lawrence. Sleduje skupinu pěti středoškoláků, kteří odhalují 30 let stará temná tajemství spojená s tragickou smrtí dospívajícího chlapce Harolda Biddleho. Když uspořádají halloweenskou párty ve starém domě Biddleových, sami se ocitnou v nové strašidelné realitě. Musí se spojit, aby zachránili město. Během tohoto dobrodružství se dozvídají nové věci o sobě i o svých rodičích. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 40 % Knihy jsem nečetl a už asi nebudu cílovka, ale přesto filmy mě bavily, proto jsem dal šanci i seriálu. První díl vypadal skvěle. Sedla mi parta děcek, fajn městečko a hlavně creepy atmosféra. Pomalu se příběh rozjížděl, divák čeká na odpovědi a jak to celé bylo a je. Ale tak od třetího dílu se něco změnilo a najednou sem z toho cítil až moc zaměření pro teen diváky a díky tomu šla logika stranou a vše bylo na efekt. Finále navíc uspěchané, bez nějakých dovysvětlení a vše hrálo až moc okatě do karet hlavním hrdinům. Asi o tom moc přemýšlím ... Problém jednoduše je, že to horor moc není, komedie taky ne a tak nějak se to v tom plácá. A další hvězda dolů za tmavý filtr. Chvílemi jsem si myslel, že mám rozbitou telku... ()

Hyperbolic 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je mírně zaujaté kvůli nostalgii, na knižní sérii Husí Kůže začala (po Klubu Záhad) má záliba v hororech. R. L. Stine zkrátka ví, jak mladší zaujmout a postrašit. Po vcelku vydařené trilogii filmů Fear Street nám zde tvůrci servírují i další příběhy z knih, trošku pozměněné, ale vnořené do jednoho většího příběhu. Krásně jsem si zavzpomínal na smrtící polaroid (Úsměv prosím... přichází zlo), masku, kterou nesundáte (Maska), či hafana s vlkodlačími tesáky a svítícími červenýma očima (Půlnoční přízrak). Byly zde náznaky i dalších knih, hlavně asi Biddle (Duch z opuštěného domu) a Horrorland (pouze název, což mě docela mrzí, příběh knížky byl super). Navíc zde byly knihy, které jsem nečetl, dost mě zaujaly příběhy o dvojnících, břichomluvecké loutce a časové smyčce. Celkový příběh je vcelku jednoduchý a hraje na podobnou notu jako Fear Street a další klony Stranger Things. Teenageři jsou vcelku snesitelní, jejich problémky taky. Dospělí hrají výborně, hlavně pan Bratt. Vizuální efekty jsou zde na docela vysoké úrovni, co snad jen trošku zamrzí je absence drsnějších scén, o kterých ve Fear Street nebyla nouze. Co ten cliffhanger? Jestli nebude druhá série, tak jsem velice zklamán. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Končím po druhém dílu... S Goosebumps (Husí kůže) to nemá nic společného.... Pryč od toho.... Nová seriálová verze mi vůbec nesedla. Herci a příběh katastrofa... Disney+ dál upadá a jediné co tahle služba má zajímavého v nabídce je tvorba HULU 💚 Je to škoda, nevyužitý potenciál fantasy horou pro mladé... Teď už tam chybí jen ta korektní Sněhurka... ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Aktuálních 62% je docela adekvátních - Husí kůže je jako celek zkrátka lehký nadprůměr. Nabídne lepší, ale i fakt špatný epizody. Prvky z knížek R. L. Stine jsou spíš mimochodem, ale určitě potěší. Radost ale neudělá to, že nejsou za celou řadu vůbec vysvětleny. Ono když se tu cokoliv snaží něco vysvětlit, je to chabé, stejně jako dialogy. Nejhůř je na tom postava Lucase, který je tak moc idiotský, až to není uvěřitelné. Seriál nabíhá na druhou řadu, ale dělá to tak, že si stejně jako jedna postava nejspíš taky řeknete "Ne, znova už ne...!". Je to škoda, ale lepší by bylo, kdyby se skončilo s osmým dílem, a mohlo jít o slušnou jednohubku, poslední dvě epizody dojem spíš kazí. Za mě tedy kvůli nim spíše 55%, ale pokud druhá řada vznikne, tak se asi podívám. Ale přál bych jí lepší scénář. Abych skončil pozitivně, soundtrack se určitě povedl, včetně instrumentálního a nenápadného "Sweet Dreams Are Made Of This" v osmém díle. ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Seriály nerad komentuji, ale tady budu. Hlavně kvůli nízkému hodnoceni, myslím, že 70-75% by mu slušelo. Epizody hezky plynou, mají i trochu toho napětí, takže vřele doporučuji. Jestli budete nemocní (nebo jinou dlouhou chvíli mít) tak se určitě podívejte, takový pubertální bububu seriál fakt super. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama