Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Skunkiee 

všechny recenze uživatele

Nejdříve se chci pozastavit u samotného názvu, v originále Andělské oči a v českém vydání naprosto zavádějící název Policajtka. Dále zařazení filmu do kategorie Mysteriózní, já bych spíše řekl psychologický....Ale k filmu... Drama policajtky (špatně hrající J.Lopez) kterou před smrtí zachrání odněkud se vynořující tajemný cizinec, kterého skvěle hraje Jim Caviezel. Přítelkyně řekla že vypadá jako člověk který může být jak bezdomovcem ze skládky, tak i záhadným boháčem, což je podle mě dobré přirovnání. Proti všem předpokladům se oba sblíží a přitom Sharon naprosto pochopitelně začne zajímat o neznámého, kdo vůbec je. A celý film spěje k velmi zajímavému rozuzlení. Je to oproti ačnímu úvodu pomalu plynoucí snímek s mnoha myšlenkami a symboly. A mě se to zamýšlení velice líbilo. Mezi ústředním párem to příjemně jiskřilo, některé scény byly úsměvné, jiné smutné, sentimentální, ale ne přehnaně. Viděl jsem už dvakrát a pokaždé jsem nebyl zklamán. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Na mňa konkrétne tento film urobil dojem :) Páčil sa mi príbeh, tiež tempo, absolútne nemám nejaké extra výhrady. Nie je to trhák, ale malo to zaujímavú atmosféru, ktorú určite podporili aj herci. Jennifer mám rada, čiže páči sa mi v každom filme a James Caviezel je krásny muž :) Čiže Jennifer a Jim = skvelé :) Jednoducho nemám výhrady :) ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. Angel Eyes - Tamara Walker ,2. Turning Away - Mary Black ,3. Good Morning Beautiful - Steve Holy ,4. Here In My Heart - Nicol Smith ,5. You Are - Leann Rimes ,6. Fly Away - Rare Blend ,7. Only Time Will Tell - Etta James ,8. It's 2 A.M. - Shemekia Copeland ,9. You Inspire Me - Nick Lowe ,10. Love Ain't Nothin' (But A Monkey On Your Back) - Johnny Nash ,11. Nature Boy - Jon Hassell with Ronu Majumdar ,12. Main Title Music (from Angel Eyes Score) - Marco Beltrami , ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudný a natahovaný cajdák. Jeden by si nejprve myslel, kdy už Jamesu Caviezelovi přeskočí a bude usilovat o život Jennifer (hlavně když se zde píše, že se jedná o thriller). Ale ono nic. Celý film je o sblížení dvou lidí. Nic víc. Ano, oba musí překonat své těžké minulosti a blabla. Ale to nefunguje ze dvou důvodů. Za prvé nevím proč tvůrci poskytli tolik informací v prvních Caviezelových flashbacích. Co se mu stalo, musí hned dojít každému. A tudíž další flashbacky byly vyloženě zbytečné. A za druhé se žádná dramatická gradace příběhu nekoná. Sice obě linie (Lopez a Caviezel) mají pomyslné vyvrcholení (např. řeč Jennifer do kamery), ale nic extra vygradovaného to také není a diváka to nechává celkem chladným. Hlavním problémem filmu je tedy zcela nudný a nedotažený scénář. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Komentár obsahuje spoilery. Nehnevajte sa, páni tvorcovia, ale pokúsiť sa nás šokovať tým, čo je jasné už z ÚPLNE PRVEJ scény (Caviezel zažil a prežil dopravnú nehodu, pri ktorej mu zomreli manželka a syn a o rok neskôr sa citovo naviazal na policajtku, ktorá vtedy zachránila život aspoň jemu), je bez komentára. Napriek tomu POLICAJTKA nie je až taká zlá, ako som čakal, za čo prekvapivo môže Jennifer Lopezová (a to túto "hérečku" skuočne nemusím vidieť) a matne sa po scéne v pedofilnom plášti motajúci Caviezel, ktorý je asi taký herec, ako ja (teda žiadny). Následne tieto biedne načrtnuté postavy prenášajú vety typu „Bol som navštíviť rodinu na cintoríne“, ktoré by ťažko prechádzali aj podstatne kvalitnejším hercom. Napriek tomu je snímka príjemne mystická a vizuálne vyčačkaná. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)
  • Počas celého filmu môžeme vidieť šálky s názvom "Tully's coffee", ale žiadna takáto reštaurácia ani bar sa v Chicagu, kde sa dej odohráva, nenachádza. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama