Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som odolávala😁. After som si nakoniec pozrela a to hlavne zo zvedavosti, v kinách už beží štvrtý diel, tak som si povedala okay, skúsim. Keďže zatiaľ som videla len jednotku, hodnotenie si ponechám na neskôr, už teraz však viem, že vyššie ako 2* nepôjdem. Knihu som nečítala, ani to nemám v pláne. Nechápem, čo tam ešte chcú dávať do ďalších troch filmov, možno keby ich všetky spojili len do jedného, boli by lepšie urobili. Chápem, že im to vynáša, ja osobne by som za takýto film neplatila. Herečku vybrali sympatickú a peknú, hercovi alebo možno jeho postave chýba charizma, vyzerá príliš detsky a nevidím na ňom nič sexi. Nemohla som si zvyknúť na Selmu Blair ako na matku teenage dcéry, pre mňa je to stále to mladé dievča z Cruel Intentions. Celkovo sa mi do filmu nehodila. Soundtrack sa mi vôbec nepáčil, povedala by som, že je priam hrozný. Casting s výnimkou Josephine Langford je povačšine veľmi nesympatický, Noah a Landon boli celkom fajn, ale všetci tí kamaráti vrátane spolubývajúcej hrôza. Rozmýšľam, či vôbec existuje nejaké pozitívum na tomto filme. Zhrnula by som to asi takto. After je podpriemerný a ľahko zabudnuteľný film, ktorý neuchváti ani hereckými výkonmi a už vôbec nie scenárom, ale existujú aj horšie filmy. Hodnotenie: niečo medzi 1 a 2*. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Příběh jedné krásky a zrození její lásky! Spíše než z vysoké, bych to přirovnal ke střední, ale budis. Klasické klišé, slušná holka Tess nastoupí na vejsku a na koleji má zkažené kámošky. Chvili se drží, ale pak se zabouchne do frajirka. Ten ji postupně zdolava, zažijí pekne chvíle, ona se rozejde se svým klukem s kterým nic nezažila a nechá se odpanit. Poháda se s mamou, která ji varuje že ji Hardy zlomí srdce a to se i tak stane jednoho večera, kdy ji partička v baru ukáže video, na kterém se přesvědčí že šlo jen o sázku. Skvělá hudba, nenásilně podané scény v posteli, uhrancive pohledy a romantika se vším všudy. 70% ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetla, a domnívám se, že ani nebudu. Nicméně tenhle film zapadající do rámce youngadult romance mi přišel vlastně v pohodě. Civilní reálie vyvažují dost nadsazený příběh, oba mladí představitelé hlavních charakterů jsou však natolik charismatičtí a zajímaví, že jim odpustíte mnohá dějová klišé ala Velmi nebezpečné známosti. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

After je další typická série o zamilovaných pro děvčata jako byla třeba Padesát odstínů. Tady se vlastně mění jen věk a sociální status. Tessa je totiž výborná studentka, bezproblémová a má kluka. S nástupem na vysokou se to vše mění. Začíná pařit, zamilovala se a podvádí. To všechno proto, že jejím novým boyfriendem je Harding Scott. Kluk problémový, který má navíc tajemnou minulost. A protože je potřeba, aby se hlavní hrdinové rozešli, jelikož konec musí být zase ve stylu happy endu, musí se konat nějaký malér. Zde se chlapec o lásku a zřejmě i panenství své přítelkyně vsadil a tak je jasné, co bude následovat. Mezitím je hodně pusinek, líbaček, sexu, hádka s matkou, aby jí vzápětí dala za pravdu. Prostě veškerá klišé romantických příběhů včetně mnoha podobností se stovkami jiných a k tomu i s právě zmíněnou sérií o tajemném, leč zvráceném, boháčovi a chudé holce. Na ženský tohle bude ale fungovat věčně, co svět světem bude stát. Víc mi přijde zajímavé, že film je prvotina Jenny Gage, která se na dalších filmech série už nepodílela. Stejně tak na tomto díle začala svou kariéru Tamara Chestna a Anna Todd si pro změnu prvně střihla produkci. A klaplo to...snímek podle dostupných dat skončil v plusu... ()

TheKniGht 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty recenze lidí dneska už jsou lidi fakt vymazaný a měli by se zamyslet, Film 70-75% O filmu jsem se dočetl že se jedná o romantiku o teenagerech. Čekal jsem klasiku kde bude zamilovanost záběry romantik a klasika film vše splňoval co bylo očekáváno.prostě strucne pocukrovanej film ale bez velkeho napjeti a stresu a velkych zapletek,hlavne hezky zabery a polibek a polibek ( ma to i nazev filmu ) Herci dobrý i sympatický. Hodnocení nechápu ostatních lidí to je jako bych dal hororu dvě hvězdy a napsal že jdu na horor ,že jsem se bál ,tak dávám dvě hvězdy za to ze byl strasidelnej. Film prostě je o lásce na škole a o naschválech lidí klasický romantický příběh z Ameriky takže splnil očekávání žádná chyba. 5 hvezd davam protože je tu spousta a Heteru ze nadavaj na teenager romantiku ktera byla dobre natocena ze to byla teenager romantika,tak proc na to chodi kdyz predem vedi co to bude nebo at nehodnoti film neobjektivne a celkove co ma splnovat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)
  • Natáčelo se v březnu a dále od 16. července do 25. srpna 2018 v Georgii. (Varan)

Reklama

Reklama