Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

rasttea 

všechny recenze uživatele

No jo, my jsme měli Harlekýnky, další generace mají Annu Todd ;o) Je to něco mezi Twilight ságou a 50 shades. U tohodle jsem si obzvlášť nejprve chtěla přečíst první díl, než uvidím film. A opět se mi potvrdilo, že to byl dobrý nápad. Kvůli stopáži se ne všechno podařilo dostat na plátno. U pár věcí se scénáristka rozhodla apriori o změnu. Nejenom že pozměnila určitou časovou dějovou linku, z Tristana udělala "Tristanu", aby se do děje dostal pár stejného pohlaví pro "vyváženost". S tím vším se srovnám. Na všechny představitele se dívá dobře, Innana Sarkis by z fleku mohla dělat dublerku Mile Kunis (neskonalá podoba). Rozhodně nehrozí, že by se dohadovali zastánci a odpůrci obsazených protagonistů tak, jako u 50 shades. Josephine mi v roli Tessy nevadila, působila po zkušené Selmě Blair na svůj věk herecky vyspělá a uvěřitelná. Hero jako Hardin byl uhrančivý, ovšem bohužel mu jeho trauma nevěřím (ale nutno přiznat, že v tom mu ani moc nepomohl scénář a střih). musela bych ho vidět v dalším díle a třeba s časovým odstupem, abych viděla, jestli Hero neměl možnost se projevit nebo to prostě herecky nedává, popřípadě, jestli herecky roste a zlepšuje se. Mně pardoxně nejvíc vadilo, že mu chyběly piercingy a měl mít potetované celé břicho a záda čisté, ale jakoby MUA neměli při přípravách už čas a prostě to jakože nějak nalíčí, a tak vybrali pár tetování a rozprskli je po trupu... No na rozdíl od 50 shades film vidět znova nemusím, ale další díly si ze zvědavosti přečtu ;o) ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Když chce někdo natočit film podle knižní předlohy, měl by s takto náročnou prací mít zkušenosti. Jak si mohla scénáristka dovolit takto se odklonit od autorského textu knižního díla, a režisérka se postarat o totální herecký otřes, který dokonala nedokonalými scénami, to už je na posouzení zdravého úsudku a vizuální představivosti, která je taktéž i pro práci režisérů nezbytnou, především autorky knižního díla, s jejímž duchovním vlastnictvím bylo takto zameteno... 20% za jisté scény, kterých lze ve snímku napočítat na prstech jedné ruky a označit alespoň jako průměrnými... ()

Reklama

Mallinali

všechny recenze uživatele

Asi tu něco vykecám. Příběh byl hlavně variace na Deset důvodů, proč tě nenávidím, Takovou normální holku (obecně Pygmalion) nebo (Velmi) nebezpečné známosti. Jenže, co v klasických dílech bylo od začátku divákovi známé jako hlavní motor příběhu (sázka), tady z toho dělají nečekanou pointu. Připadal jsem si, jako kdyby někdo natočil remake nejslavnějších případů Columba, kde teprve na konci zjistíme kdo je vrah. Fakt divný. Z Padesáti odstínů šedi nebo Stmívání nám pak přibyl módní motiv záhadného milovníka. K tomu tu dialogy a celkově scény často nedávají smysl, třeba hádka s matkou kvůli novému klukovi, kterého přitom vůbec nezná a vynadá ji za flákání školy, o kterém nemůže vědět a ani divák to vlastně doteď nevěděl a ani poté tomu nic nenasvědčuje. Ani nebylo jasný, proč kvůli tomu jedinou dceru odstřihuje. Je to prostě odfláknutý jako somálská atomovka. Když už něco takového točit, buď se to nemůže brát vážně a pak to musí být vtipný, nebo ať se to vezme vážně, ale pak to musí dávat aspoň trochu smysl. ()

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo to, co dnes. Viděla jsem něco, nač bych se raději ani nedívala. Děj byl tak neskutečně plytký, odtažitý a neosobní, jako málokdy. Nic na filmu neupoutalo mou pozornost. Je pravda, že už je to nějaký ten pátek, co jsem četla knižní předlohu, ale tohle bych od zpracování tedy nečekala. Celý film lze shlédnout za necelou půlhodinu a o vůbec nic by člověk nepřišel. Vybarvení postav, vylíčení jejich příběhu. To tady ani při své nejlepší vůli prostě nenajdete, jedno velké dlouhé neosobní nic. A do tohoto vrazili filmaři ani se nebudu raději ptát na to, kolik milionů. Neubráním se srovnání, ale tohle může úplně v klidu konkurovat padesáti odstínům šedi, narozdíl od nich, tohle nebyla ani ta reklama na knihu, tohle bylo, ani nevím, i vzuchoprázdno je oproti tomu něco. Takže já ani při své nejlepší vůli nemůžu doporučit, něco takto povrchního jsem už hodně dlouho neviděla. Je zázrak, že jsem tenhle film dokoukala až do konce. Ale tohle je jen můj názor, je možné, že ten váš se bude lišit. ()

TheKniGht 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty recenze lidí dneska už jsou lidi fakt vymazaný a měli by se zamyslet, Film 70-75% O filmu jsem se dočetl že se jedná o romantiku o teenagerech. Čekal jsem klasiku kde bude zamilovanost záběry romantik a klasika film vše splňoval co bylo očekáváno.prostě strucne pocukrovanej film ale bez velkeho napjeti a stresu a velkych zapletek,hlavne hezky zabery a polibek a polibek ( ma to i nazev filmu ) Herci dobrý i sympatický. Hodnocení nechápu ostatních lidí to je jako bych dal hororu dvě hvězdy a napsal že jdu na horor ,že jsem se bál ,tak dávám dvě hvězdy za to ze byl strasidelnej. Film prostě je o lásce na škole a o naschválech lidí klasický romantický příběh z Ameriky takže splnil očekávání žádná chyba. 5 hvezd davam protože je tu spousta a Heteru ze nadavaj na teenager romantiku ktera byla dobre natocena ze to byla teenager romantika,tak proc na to chodi kdyz predem vedi co to bude nebo at nehodnoti film neobjektivne a celkove co ma splnovat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)

Reklama

Reklama