Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Ak odhliadnem od knihy tak takto objektívne by som asi napísala, že to bolo dosť sladké a romantické ako to aj má byť. Je to predsa film pre tínedžerov. Herci príjemní, bolo to aj v pohode zahrané, hoci pri Fiennesovi to až tak neplatí pretože mal skoro celý film ten istý výraz. Ale najmä Josephine Langford zaujala. Vo filme nebolo dokopy žiadne napätie ani nič zaujímavé, čo by prekvapilo. Celý film bol pre náročnejšieho diváka dosť nudný pretože sa tam nič poriadne nedialo. Avšak nebol to žiaden prepadák to nie. Zvrat na konci možno trochu prekvapil, ale dalo sa to čakať. Film má aj veľmi pekné zábery a dobrý soundtrack. Taktiež nechápem toľké porovnávanie s 50 shades. Vo filme boli dohromady možno 3 trochu dráždivejšie scény, ale inak obyčajný film pre pubertiakov. Myslím si, že ľudia ktorí knihu nečítali sú s filmom spokojní, ale tí ktorí áno, už menej. Ale to je už o inom. Celkovo film hodnotím ako dobrý priemer. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů pro náctileté. Ústřední dvojice vykazuje zájem o kvalitní literaturu jako vzor mládeži , a jí k přemytí ostatních herců postačí její mokré tričko a jemu tetování, aby herecky přebila starší kolegy, televizní ráz neviditelné režie ještě umocňuje neustálý hudební podkres ve stylu MTV a co se týče slibované vášně, první pusa padne po čtyřiceti minutách.Ale mladicky rozervaná limonáda s dialogy typu „Nevím, co chci. – Já jsem na tom stejně“ má jistý naivistický půvab, jako když zralá dáma listuje s nostalgickým nadhledem svým uprášeným deníčkem školačky. ()

Reklama

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Cílovka teda rozhodně nejsem (občas mám ale na podobný kraviny náladu) a i jsem k tomu přistupovala, jako k totální blbosti pro náctiletý u který se budu tlemit, ale nakonec nějaké moje šílené a pubertální já bylo potěšeno. Jasně že 98% čsfd to odsoudí, myslela jsem, že budu jedna z nich, ale snažim se bejt v hodnocení co nejvíc upřímná a ne abych šla s proudem a dávala tomu úplně mizerný hodnocení. Jelikož to si úplně ten film taky nezaslouží. A stále nějak nechápu, proč ta většina haterů vůbec na ten film koukala... jelikož od filmu dostanete přesně to co slibuje trailer nebo anotace. Škoda, že soundtrack za moc nestojí. I když pár skladeb bylo v rámci filmu poslouchatelných. Ústřední dvojice se povedla. Byla tam cítit ta chemie. Musím vyzdvihnout hlavně představitelku Tessy, ta tam herecky předváděla nejvíc. A lepšího Hardina snad vybrat ani nemohli. Naprosto odpovídá knize, až na ty zelený oči, ale na tom to nestojí. Ostatní nic moc. Hlavně Hardinova partička se moc nepovedla. (Ježiš kdo dělal ten casting?!). Jinak jsem ráda, že z knihy vypadlo tohle. Kdyby se drželi předlohy, bůh ví co by z toho vylezlo. Takže abych to neprotahovala. Příběh je jednoduchej, kolikrát je to fakt úplně pitomý, ALE jako milostná oddechovka pro holky (a evidentně mě) to funguje. Dokonce mám z toho lepší pocit než z celých 50 Shades a to nejen knižně, ale i filmově. Někde jsem četla, že dvojka by měla být taky zfilmovaná a já si říkám, sakra, proč ne?! ()

Robbi odpad!

všechny recenze uživatele

Nefunguje tu nic. Ano, spolehněme se na mladou, půvabnou tvářičku a rebela, který najde příčinu - ti potom ani nemusí hrát, čehož se opravdu dočkáme. Předvídatelné, utahané, bez jiskry, sountrack dělá spíš medvědí službu než by pomáhal. Lidé tu píšou, že by se to dalo shlédnout za půl hodiny. OMYL! Dalo by se to vměstnat do čtyř řádek. Všechna možná a zoufalá klišé, stojaté vody, děj se zastaví asi po dvou minutách filmu a pak už jen víme, co bude. Existují i jiné zbytečnosti, ale tohle je opravdu sirup naředěný s melasou a nejzelenějším želé, které bylo po ruce. Bohužel i sladkosti mohou být zkažené a bez chuti. ()

stafino 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu filmov: "už by som mal spať tak si pozriem niečo čo mi netflix vyhodí". Samozrejme, stará známa tematika od netflixu zameraná najmä pre dievčatá vo veku 13-16 rokov + unavených študentov o 2 v noci. Napriek tomu som očakával, že to bude o dosť horšie. Síce to malo dejovú líniu niekde v diaľke, ale aj tak to mohlo byť aj horšie. Ďalšia zaujímavá tematika ktorá bola okrajovo naznačená je "uplatnenie v zamestnaní po vyštudovaní artsy odborov". Samozrejme tiež taká bokovka. No ale na zhrnutia, okrem takých 4-5 scén pri ktorých som sa hanbil ako pes ale tak to už pri týchto filmoch býva, sa to dalo pozrieť. 50% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)

Reklama

Reklama