Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

misterz 

všechny recenze uživatele

Na základe hodnotenia a oslavných komentárov som teda čakal niečo podstatne lepšie, no ale nemôžu byť zase u Netflixu každý deň Vianoce. Námet a nápad s lístočkami bol síce šikovný, no jeho rozvinutie do príbehu išlo akosi mimo mňa - príliš okaté, infantilne-romantické, predvídateľné a často nezáživné. Na druhú stranu páčili sa mi aspoň postavičky, teda okrem toho ich tatka, ten mi pripadal ako taký strelený tajtrlík. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Zaľúbená pošta sa dostala do rúk rúk jej adresátov. Čo však môže znamenať dosť vážny problém ak je vyvolených viac. Herecké obsadenie: Lana Condor je v podstate pre mňa neznáma herečka. Ktorú som kde tu zazrel v Ačkových filmoch ale iba vo veľmi zanedbateľných úlohách. Tu sa hlavnej úlohy zhostila znamenite a jej prejav bol veľmi svieži a originálny. Prevedenie Teenege Romance z prostredia stredných škôl mám celkom rád. Dobre sa na to pozerá a vracia to diváka do študentských lavíc, k prvým láskam, prvým trapasom a k predurčeniu si životnej cesty. Pocity: Veľmi milé a nenásilné dielko, ktoré sa na nič nehrá a z filmov s podobnou tematikou je vysoko nad priemerom. Pridaná hodnota: Príjemná oddychovka, ktorá dokáže naladiť a aj pobaviť. 75% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mile natočená oddychovka s relativně originálním počátečním nápadem staví zejména na roztomile zbrklém herectví Lany Condor a sympatickém projevu Noaha Centinea. První polovina snímku se mi rozhodně líbila víc, protože měla svěží start a dobře rozehraný děj, zatímco druhá polovina už sklouzávala do zajetých klišé žánrově podobných filmů. Vedle toho jsem si musel občas připomenout, že se má jedná o film ze středoškolského prostředí, čemuž odpovídalo mnohdy až otravné chování některých postav. Dávám silné tři hvězdy a rozhodně mohu doporučit ke zhlédnutí - milá a nenáročná jednohubka. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"To All The Boys I´ve Loved Before" je podľa mňa veľmi milý a dobre spracovaný romantický film, ktorý padol príjemne na toto doobedie. Myslím si, že v ňom máme veľmi milú hlavnú hrdinku, celkom milý príbeh a rozuzlenie, ktoré nie je najhoršie. A hoci sa všetko nedozvieme, tak by som povedal, že to asi ani nie je treba. Stojí to na atmosfére, ktorá funguje, romantike, ktorá je dobrá a hlavných hrdinoch, ktorí sú podľa mňa dobrí. Možno je tam kopec klišé a samozrejme aj nejaké tie predvídateľné situácie. Myslím, že tie to trošku sťahujú, ale nie je nejako výrazne. Koniec koncov, romantická linka je dobrá. Peter a Lara Jean majú dobrú chémiu, vedú spolu dialógy, ktoré úprimne môžu spájať a verím im to. A rovnako verím aj putu našich troch sestier. Funguje to dobre. Ako celok je to podľa mňa dobrý film. A človek môže pri ňom stráviť príjemné dopoludnie. Alebo aj večer. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: B+ ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No nic moc teda. Na můj vkus hóóódně dlouho se nic nedělo a pak jsem z těch chalanů byl trochu zmatenej a že bych při pohledu na to korejsky vyzerající děvče byl nějak extra štronzo, to se taky říct nedá. Předpokládám, že za týden nebudu vědět, o čem to bylo. Těm aktuálním 73 % teda popravdě řečeno moc nerozumím. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Reklama

Reklama