Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Puštěno hned po Sierra Burgess Is a Loser, který se mi teda v porovnání líbilo víc. To All the Boys I've Loved Before jsem četla, takže jsem srovnávala, a i když ve filmu nejspíš nic zásadního nechybělo, přišel mi tak nějak divně prázdný. Hlavní hrdinka mě vůbec nezaujala a celkově mi přišlo, že chemie mezi hlavními hrdiny byla nulová. O konci, při kterém jsem si málem protočila panenky a zkroutili se mi palce u noh, radši mluvit nebudu. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Svěží, mladistvý, milý snímek. Přirovnala bych ho ke karamelkám. Rozpouští se pomalu na jazyku a nakonec se vám rozlije úsměv na tváři. Stejně jako u tohoto filmu. Romantika je servírovaná postupně a pomalinku a konec vše krásně pocukruje. Co dodat, myslím, že se tento film skutečně povedl, byť je primárně určen pro mladší diváky (teenagery). Herecké obsazení se mi velmi líbilo a hlavní postavy jsou prostě dokonalé, perfektně k sobě pasují. A scéna s vířivkou? Aneb jak do 3 minut vtisknout veškeré emoce a pocity, to vše umocnit hudebním pozadím. Spokojenost. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jelikož zde není žádná synopse tak jsem do toho šel pouze podle traileru, který mě zaujal. Z těch teenagerovských romantických komedií jedna z lepších nebál bych se dokonce nejlepší za poslední třeba 3 roky. Bohužel chybí zde absolutně humor (jsou zde jen tak cca 3 vtipy a jedna scéna s vysvětlováním o sexu, která je , ale zkopírována z jakéhokoliv dílu Prciček) a hvězda dole za feministické sračky (jak může být chlap gynekolog to má být ženská a podobné srance) a za kamarádku hlavní hrdinky, která byla dobrá kráva (řečeno slušně). ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No nic moc teda. Na můj vkus hóóódně dlouho se nic nedělo a pak jsem z těch chalanů byl trochu zmatenej a že bych při pohledu na to korejsky vyzerající děvče byl nějak extra štronzo, to se taky říct nedá. Předpokládám, že za týden nebudu vědět, o čem to bylo. Těm aktuálním 73 % teda popravdě řečeno moc nerozumím. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Nie som typ chlapa, ktorý odsudzuje romantické filmy (či už komédie alebo drámy) a vôbec mi nevadí, ak je zasadený do tínedžerského prostredia. Táto konkrétna vec mi naozaj ulahodila. Bolo to príjemné, láskavé, uveriteľné a neobyčajné. Zaujímavý príbeh, ktorý sa rozprúdil vtipnou kuriozitou a pekne sa posúval a rozvíjal, fajn postavy a príjemné miešanie komédie, romantiky aj drámy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Když Peter (Noah Centineo) přijde za Larou (Lana Condor) na hřiště, kde běhá s Chris (Madeleine Arthur), nemá v ruce nic. Následně však Lara omdlívá, protože v ruce uvidí milostný dopis, který mu napsala. (pityty)
  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)
  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)

Reklama

Reklama