Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Nadšený zelenáč vstupuje do nefungujícího maloměstského policejního sboru, který vede jeho otec. Společně se proklopýtají, prohádají a prošňupou velkým drogovým případem. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (48)

sourekm 

všechny recenze uživatele

Brickleberry > Paradise PD, Simpsonovi > Rozčarování > Futurama. Na těchto seriálech mi přijde zajímavé to, že vždy když vznikne nějaká nová mutace, tak je to jako když by se postavy naházely do míchačky osobnosti a vznikly tak postavy jiné. Trochu se změní prostředí ale jinak ten humor je v podstatě pořád stejný. Je to docela zajímavá recyklace. Když nemáš nápad, tak změn prostředí a promíchej postavy a jejich osobnosti. Vznikne pak na první pohled něco jiného. Těžko říct, zda je to dobře nebo špatně, spíše ne zaskakuje jak je to zřejmé. Možná je to schválně. V každém případě pobavit to dokáže i překvapit to dokáže. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Problém tohto seriálu je ten, že sa veľmi snaží podobať Brickleberry. Brickleberry zvládalo ale čierny humor lepšie a aj zápletky malo zaujímavejšie. Paradise PD hlavne ťahajú extrémne absurdné situácie a vďaka tomu je to sranda. Ako pri Brickleberry ak máte radi čierny humor tak sa zabavíte ale Brickleberry bolo lepšie. ()

Reklama

FlyingCreep 

všechny recenze uživatele

Tento typ humoru je velmi podobný South Parku, pozornost sice upoutá, ale tady se mi to zdálo až moc vynucené, přehnané. Některé gagy opravdu pobaví, ale seriál se začne víceméně po chvilce opakovat. Pokud ale venku padají trakaře a by nechcete nad ničím přemýšlet a máte chuť zkusit novou lehkou animovanou komedii... za shlédnutí určitě stojí. ()

RadaRAW 

všechny recenze uživatele

Paradise PD? Nástupce Brickleberry? Tento druh humoru je určen na určité publikum, protože normální lidé jsou buď znechuceni nebo se jim dokonce udělá nevolno. Však každý musí uznat že tento seriál jako Bricklebbery je přesně to co jeho tvůrci chtěly aby byl. To se jim povedlo na jedničku a za zapojení postav které reprezentují oba tvůrce seriálu musím dát 8/10 ()

departed 

všechny recenze uživatele

Zábavná kokotina, která si servítky nebere a jestli jsem si myslel, že South Park někdy šel do extrému, tak to byl ještě slabej odvar. Tady se s tím neserou vůbec a kadence vtipů je tak rychlá, že při jakékoliv substanci v krvi při sledování bych to ani nestíhal vstřebávat a tím pádem si všechny ty fekální over-the-top výjevy neužil. Tvůrci jsou určitě přesně tak jeblí, jako postavy, které stvořily. Hodnoceno: 4 série. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (20)

  • Název epizody odkazuje na hru „Dungeons & Dragons“. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama