Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem zařízla po 30 minutách, protože už jenom co tam na začátku Anne říká svým vnitřním hlasem vůbec nedávalo smysl. Tak jsem ještě chvíli čekala a potom co tam začal předvádět Willem Dafoe a Ann s tím prodejem zbraní už bylo na mě moc. Navíc tam každý šíleně tlačil na pilu, ale ve výsledku z toho nevylezl ani ždibínek nějaké emoce a nějaké logiky. Za mě 25% ()

kijifa odpad!

všechny recenze uživatele

Obsazení nevypadá úplně špatně, začátek je nadějný. Jak ale minuty ubíhají, no dobře asi takhle... na začátku ubíhají, potom volně přechází do chůze až se zastaví a celé tohle dílo se propadne do bažiny nudy a v celkovém hodnocení tak až k odpadu. Pro mě po první půl hodině nekoukatelné. Takže děkuji, další prosím ... ()

Reklama

klukluka

všechny recenze uživatele

Nedokoukám to, ve třetině to vzdávám. Nevidím to na odpad!, ale byl bych ošklivej. Je to téma pro fajnšmekry- 40 let zpátky do války v Nikaragui, z pohledu vyjadřovacích prostředků je to těžká intelektuálština, na všechno je tady spousta času- dialogy dlouhý jako písnička a nejen v nich je hromada balastu, bez kterýho by se to v pohodě obešlo. Dám si něco svižnějšího, život je krátkej. ()

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

"Ten den na Netflixu nic lepsiho nedavali" a tak byl shlednut jeden naprosto zbytecny film. To ze Ben Affleck hraje v cim dal vic utrapenych beckovych filmech, na to jsme si uz zvykli. Ze hraje povetsinou kravatacky v prechodu s kapsami plnych bankovek, na to take. Ale aby hral kravataka v beckovym filmu s minimalnim dialogem a celkem max 10 minutovou stopazi, to by si i cert vysral snehovou kouli, aby si otrel pot z cela. Akce/Napeti/Her. vykony/Zapletka/... 0* ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodnocení filmu mě velice překvapilo, nečekala jsem, že bude tak ízké. Anne Hathaway svojí roli zvládla skvěle, ale v poslední době mám z ní trochu pocit, že až příliš přehrává a tady to občas bylo trochu k nesnesení. Film jako takový je dost zvláštní. Začátek vypadá hodně slibně, ale pak se hlavní protagonistka dostane do kanceláře a najednou to jde všechno dolů. Místy to bylo dobré, misty špatné a misty děsná nuda. Kdyby konec nebyl tak šokující a překvapující, dala bych dvě hvězdy. Ale za ten konec si tu jednu hvězdu navíc zaslouží. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama