Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Můžete mi někdo vysvětlit, jaktože já, kdysi filmový znalec a hnidopich a člověk, co měl v merku 90 % herců absolutně neví, kdo je pan Joel Kinnaman???!!??? Ano, teprve v tomhle filmu jsem měl tu čest ho vidět poprvé hrát (a to jenom díky náhodě, že jsem brouzdal filmografií Rosamund Pike a hledal, co jsem s mojí oblíbenkyní ještě neviděl). Popravdě nechápu, že film má "jen tak nízké" hodnocení, protože to je přesně ten typ filmu, který když už si jeho fanda pustí, nemůže udělit méně než 4*. Naprosto autentické, dramatické a drsné bez náznaku pozlátka. Ten šílený pocit, když je hlavní hrdina nechán napospas všemu negativnímu, jsem sdílel od začátku do konce a tenhle film je přesně z těch, který ve Vás po chvíli zanechává pocit beznaděje. Vážně super, jeden z těch top filmů typu "věřit můžeš pouze sám sobě"..................moje hodnocení = 9 z 10. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Byl by to docela slušný film kdyby Kinnaman jako by nepřešlapoval na místě.Buď ho brzdila režie anebo fakt nevěděl jak má hrát.Po delší době opět film ,který na mě dělal dojem, že režisér ani nebyl přítomen.Pike už jsem ve filmech potkala několikrát ,ale ona rozhodně není akční herečka.Umí si ji někdo představit ,že si to s někým rozdá na place v bitce?Já tedy ne. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Zapliesť sa s poľskou mafiou, federálmi a NYPD je poriadna smola a ak máte rodinu je to defacto rozsudok smrti. Hlavný hrdina hrá vabank a okolnosti i ľudia, ktorých považoval za spojencov nad ním zlomili palicu. Inými slovami sú to vypočítaví hajzli, ktorí si nechcú zašpiniť ruky keď sa namočia do "prúseru". Ak však nemáte v hlave piliny, máte tú správnu motiváciu a kúsok zaslúženého šťastia, je aspoň malá pravdepodobnosť, že z tohto srabu nejakým zázrakom vyviaznete živý... Napínavý policajný triler pri ktorom som po nesmierne dlhej dobe držal hlavnej postave všetky palce a prežíval som s ňou až fyzicky nepríjemné pocity úzkosti z udalostí, ktoré sú neodvratné. To všetko s perfektne a presne obsadenými hercami, pomerne inteligentným scenárom a atmosférou, ktorá hustla každým okamihom. Za štyroch poctivých práskačov. (28.5.2021) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tady se jede přesně podle šablony, je to takovej ten snímek, kde si říkáte, že už jste to všechno někde viděli. Ale rozhodně to není špatný, to je potřeba dodat. Bohužel i tady se divák dočká klasických filmových náhod a občasných nesmyslů. To např. když hlavní hrdina řekne zcela jasně své ženě, co má dělat, kam má odjet, kde se ukrýt a ona to samozřejmě neudělá, protože si to namyslela jinak. Takže ji zase doma zastihne buď policie nebo padouši a máme další zápletku na světě. Je to škoda, tyto scény film kazí, přitom nebýt toho, nebál bych se i vyššího hodnocení. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Obohratá zápletka o informátorovi medzi drogovými priekupníkmi. Chvíľu sa to odohráva vonku a na chvíľu sa dej presunie aj do basy, ale zase nič nové film neprináša. Dokonca ani hlavná línia o FBI, ktorá svojho informátora zakaždým podráža, nie je nová. Naviac celý film je podaný strašne nezáživne a uspávajúco. Jediné napätie vo filme vyplýva z pátrania detektíva, ktorý sa snaží odhaliť vraha svojho parťáka a tak postupne nabúrava plány FBI. Divné pojatie filmu. Hlavným kladom filmu je Kinnaman, ktorý podáva skvelý výkon, ale bohužiaľ len v priemernom filme. Ana de Armas vyzerá totálne hot aj s účesom, ktorý nemusím. Clive Owen je tu znova za takého protivného zmrda. Som zvedavý či si ešte niekedy zahrá kvalitnú postavu v dobrom filme. Takže celkovo to je film na jedno pozretie. 5/10. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama