Reklama

Reklama

Nadosmrti spolu

  • Česko ZOO (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

V den, kdy se Karen a John dozvědí, že nemohou mít děti, ztratí jejich manželství jiskru. Začnou vypadat jako chodící mrtvoly, lapené ve spárech každodenního života a na pokraji rozvodu. Poté, co vypukne zombie apokalypsa, se mladý pár musí zamknout ve svém bytě a čekat na záchranu. Zatímco se okolní svět hroutí, nezbývá, než si k sobě znovu najít cestu a získat zpět ztracenou lásku. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový tichý, málo známý filmík, který konečně vtipně pojal zombie apokalypsu u mladého páru (jejich denní jóga, zásoba drog, krádeže sousedovic oblečení...). Má to rychlý začátek prošpikovaný vtípky a fakt jsem se od srdce smál, některé situace byly neskutečně lidsky stupidní a komické. Do půlky si zachovává takový komornější přístup, což je možná trochu škoda, ale postupem času dal film neuvěřitelně prudce nohu z plynu a veškeré komediální prvky zmizely, naopak je vystřídalo sáhodlouhé drama až do závěrečných titulků. Jednotlivé části byly dobré, kdyby se jen přenesly na film a utvořily konzistentní celek, takto rozhozené na komediální a drámovou půlku mi to prostě strašně nesedlo. Nehledě na to, že prvky zombie apokalypsy zde nebylo využito ani na minimum a konec byl až moc klasický. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení z Dánska. Příběh se zaměřuje na smutný pár, který je nedaleko od rozvodu, ale kvůli nepříznivým podmínkám ( Právě vypuklé zombie apokalypsy) jsou nuceni držet spolu, aby přežili a zároveň se sblíží a snaží se zachránit si manželství. Film je plný černého humoru a párkrát jsem se vyloženě smál nahlas. Velmi vtipné mi přišlo odkrývání manželčino tajemství ( Co schovává tajně celou dobu ve skříňi je vyloženě k popukání), Film také obsahuje kreativní nápady a dojde i na nevítané hosty, díky kterým nepříjemné dusno visí ve vzduchu. Zombie jsou zde bohužel jen na okraj, ale i tak se mi velmi tahle Dánská nezávislá záležitost líbila. Nebude to pro všechny, ale pokud se naladíte na tón filmu budete se slušně bavit. S hororem to však společného moc nemá. 75% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Trefa do černého. Tím myslím, že venku řádí virus, takže lepší výběr už být ani nemohl. Z filmu mám pocity tak půl na půl. Jsou tu strašně nudné pasáže a naopak, některé výborné. Z těch skvělých scén jsou sousedi, drogy a partička hajzlů. Zbytek mě celkem nudil a ani výběr herců nebyl můj šálek čaje. Finále umělo zahrát na city. Lepší průměr. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dánové dokáží vždy zaujmout i překvapit. Originalitu upřít nelze. Žánry se po cca patnácti minutách střídají a ačkoli se to postavami v příběhu nehemží, pocity nudy divák nezakouší. Oba hlavní představitelé oslňují svojí výstavní angličtinou a uvěřitelným projevem lidí, kteří ztratili vše, ale získali jeden druhého. Závěr navýsost dojemný umocněný Adagiem, které mi zní v hlavě i hodinu po závěru. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Poslední útočiště lásky rodící se ve stínu hrozivé apokalypsy. Nikdy bych si nepomyslela, že mě u zombie žánru zasáhne taková vlna emocí (prostě romanťárna jak sviňa). Nadosmrti spolu je film velmi lidský a ještě víc dojemný. Antonio Tublén tedy umí zahrát na citovou strunu a to vše pod taktovkou maestra Mozarta. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama