Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (210)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dívat se stranou, nebo po zbytek života přes rameno? Kirk vsadil vše na přímočarost a smysl pro čest a spravedlnost chráněný plátem z vibrania. Přestřelky jsou sympaticky drsné, Kitschovi sedí role labilního ostrostřelce, Simmons sází protřelé hlášky a závěrečné řeči „obhajoby“ a „obžaloby“ poukáží na fakt, že nic není černobílé. Slušná žánrovka, která svým tempem omezuje prostor pro pochybnosti. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(72%) 21 BRIDGES je tématem už dost ohraná látka, ale zde si to mou pozornost udrželo až do konce. Celkově to bylo krásně zahrané a po technické stránce s ohledem na nízkorozpočtové béčko téměř dokonalé. Mělo to takovou tu hutnou, tíživou atmosféru, pomalu jak z 90. let. Nejvíc se mi líbila úvodní cca třetina filmu – nekompromisní zneškodnění policistů bylo efektivní a realistické. Přestřelky jsou opravdu výborně točeny – takže to je dle mě asi největším kladem. Tempo filmu ani po této pasáži nezakolísá, stále se tu něco děje, i se dá říci, že je to taková jedna velká naháněčka. Herecké obsazení je na tom tak nějak optimálně. Nejvíc mě samozřejmě bavil hlavní Chadwick Boseman. Taylor Kitsch mohl mít více prostoru, jeho postava mohla být víc, rozvinutější, ale nevadí. Hudba – taková normální, ušla. Co bych vytkl, tak není urychlený závěr, ale z filmu jsem necítil nějak zvlášť propracovanou pointu. Závěr je dobrý, ale nějaká ta nelogičnost tam určitě je. Hlavní postava z toho vyvázla moc snadno, víc vykecávat nebudu. Takže po dějové stránce by to chtělo trochu více upravit. A navíc, je to už opravdu ohrané téma, takže vyzdvihovat to do nebes též moc nechci, ale tak jako tak mě to bavilo. Nadprůměr je to ve všech ohledech a ještě jednou si to někdy klidně pustím. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tady mám prakticky jediný problém s tím, že Chadwick Boseman (budiž mu země lehká, škoda tohoto talentovaného mladého herce) je až moc neohrožený a schopný, trošku to kulhá ruku v ruce s tím jinak přirozeně vykresleným prostředím manhattanského podsvětí. Uvítal bych, kdyby i on během filmu udělal nějakou chybu, nebo se zachoval nějak nestandardně, stejně jako zbytek. Ale je to fakt jen špička jinak skvělého ledovce, sledoval jsem v napětí od začátku do konce a těšil se, až se dovaří voda na zkorumpované členy policejního sboru. Temný, napínavý a drastický přesně tak, jak má být, je tento film................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film, který na jednu stranu svou nekompromisností patří do 90. a svou ukvapeností až zkratkovitostí do současné doby. Boseman pochopitelně má do Denzela Washingtona daleko, ale ostudu nedělá. Trošku mě zaskočilo, jak málo se film snaží klamat tělem a tudíž jsem ani na moment neměl zapotřebí pochybovat o špinavosti policejního oddělení. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu, ktorá sa venuje honu policajtov na dvoch nebezpečných zlodejov, ktorý práve pri lúpeži drog zabili 7 policajtov, je vďaka bohatej porcii kvalitných drsných prestreliek strhujúca. Síce mi boli postavy na obidvoch stranách zákona viacmenej ukradnuté, ale prestrelky sú fakt kvalitné. Taký ten oldschool realistickejší prístup. V polovici filmu sa táto línia utne a začneme sledovať x-tú variáciu na postupné precitnutie hlavného hrdinu, ktorý odhalí hniezdo skorumpovaných policajtov a na konci ich všetkých postrieľa. Bohužiaľ tejto línii chýba prepracovanejšia práca s postavami na to, aby poriadne fungovala. Skôr pôsobí ako nasilu vycucaná z prstu, keďže sa prvotná zápletka vyriešila predčasne a do konca filmu ostávalo veľa času a tak scenárista narýchlo opísal Street Kings, Dark Blue a podobné filmy. Škoda, že sa celý film nevenoval honu tých dvoch drsniakov. Hlavne Taylor Kitsch sa v tejto polohe našiel. Takže výsledkom je príjemná ale ničím objavná akčná jednohubka s oldschool kvalitnými prestrelkami. 6/10. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama