Reklama

Reklama

Zlomek sekundy

Trailer

Obsahy(1)

Roku 2008 je vlivem globálního oteplování Londýn zatopen a skleníkový efekt změnil den v takřka nekonečnou noc. V takto ponurém prostředí se ovšem objevuje ještě jeden problém: záhadný zabiják, který vraždí s nevídanou bestialitou - vytrhává lidem srdce. Případ vyšetřuje detektiv Harley Stone (Rutger Hauer), drsný policista, jehož metody často dohání jeho nadřízené k šílenství. Proto je mu nedobrovolně přidělen parťák slušňák Dick Durkin (Neil Duncan), pro kterého jsou naopak předpisy svaté. Vzájemné neshody budou muset ovšem odložit, protože rozhodující střet s bestií se nezadržitelně blíží. (Anthony)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Nehoníme to, ono to honí nás!" Moje další nostalgická vzpomínka na devadesátky a dobu videokazet. ZA mlada mě mrazilo s atmosféry v post apo Anglii. Film zdobí neotřelá výprava a brutálně syrové scény. Drsňák Hauer a jeho pekelné hlášky nemají chybu. Tahle role mu dokonale sedla. Duncan to odlehčí svým vtipem. Husté napětí s tepajícím zvukem tlukotu srdce nejde zapomenout. Zabijácký mimozemšťan je sice kopie Predátora ale vem to ďas!. 7/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na mňa Rutger Hauer urobil najväčší dojem ako vraždiaci stopár vo filme Roberta Harmona z roku 1986 "The Hitcher". Ale i úloha svojrázneho dršňáckeho policajta Harleya Stonea v tomto filme mu celkom sadla. Celé toto dielo by som označil ako mierny nadpriemer medzi akčnými horrormi. Atmosféra zatopeného Londýna, tmavé pochmúrne scény, záhadné mistické vraždy, a i tá neskrývaná podobnosť s Predatorom 2 sa dá stráviť... takže také slabšie ***. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je úplně a naprosto všechno přesně tak, jak čekáte. Úplně přesně. Ten film vás nemá prakticky čím překvapit. Všechno tam je, jak v podobných filmech být má. Přehnaná drsnost hlavního hrdiny, zdánlivá kancelářská uťáplost jeho nového parťáka, sprchová scéna hrdinovy přítelkyně (palec nahoru, Kim), hlášky. V podstatě ten film není vůbec nic jiného, než neoriginální, přes kopírák braný akčně horrorový sci-fi kýč. Otázkou je, jestli to je dobře nebo špatně. Nebo jinak. Úplně tou nejhlavnější otázkou je, zda vám to bude vadit nebo ne. Vadilo mi to? Nějak zvlášť ne. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Poměrně sympatické scifíčko plné hlášek a zábavných situací díky kterým člověk rád přehlédně i některé režijní a scénáristické kixy. "Chemie"mezi dvěma hlavníma postavama funguje, atmosféra je hezky ponurá.. Finální naháněčka ale vyzněla hodně nešikovně a do prázdna, takže na ty 4 se to u mě prostě nevyšplhá... Ale jinak fajn. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Rutger Hauer v roli typickýho 80s/90s hrdiny proti třímetrovýmu špepíkovi co mu dělá dusno. Tenhle film je klasický retro, všude tma, déšť, dystopická společnost roku 2008, drsný hlášky, krev, komediální prvek ve formě parťáka debílka atd. Občas mi to přišlo jako pokračování Temnýho anděla s Dolphem Lundgrenem. Kdo má rád tyhle špinavý béčka tak se bude bavit. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama