Reklama

Reklama

Popstar: Vše pro slávu

  • USA Popstar: Never Stop Never Stopping (více)
Trailer
Hudební / Komedie
USA, 2016, 87 min (Alternativní 83 min)

Obsahy(1)

Conner4Real (Andy Samberg), někdejší člen chlapecké kapely Style Boyz a nyní úspěšný sólový umělec, si chce upevnit své místo na vrcholu hudebního průmyslu. Když se však z jeho posledního alba stane propadák, je rapper nucen vyrazit na výstřední turné plné pobuřujících triků a propagačních kousků v zoufalé snaze obnovit svou upadající image. Vzhledem k tomu, že prodeje stále klesají, turné se neuvěřitelným způsobem zvrtne a jen urychlí Connerův rychlý pád do hudebního zapomnění. Poté, co je turné nakonec zrušeno, původní členové Style Boyz Owen (Jorma Taccone) a Lawrence (Akiva Schaffer) navrhnou, že se znovu dají dohromady, aby zachránili zbytky kariéry svého přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám komedii Lonely Island hodně rád a vyloženě mě štvalo, že film vůbec v Čechách nešel do kin. Klukům jsem věřil, že zvládnou i celovečerák, protože jsou zcela nepochybně talentovaný a ač se o jejich humoru v žádnym případě nedá říct, že by byl na úrovni, má naopak velmi pečlivě vychytanou úroveň absurdnosti a stupidity, která výborně doplňuje téma excesivnosti života popovejch celebrit. Navíc mít ty koule a připlácnout je i s ptákem na sklo limuzíny zaslouží poklonu samo o sobě. Samozřejmě film není komedií, co by člověka totálně odzbrojila, ale určitě patří k těm zábavnějším a nekompromisnějším, které jsem viděl. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Lonely Island: The Movie. A to je asi všeříkající. Příběhově klasika, ale má to svérázný humor, skvělé songy a produkční hodnoty skrz střechu. A spoustu cameí známých ksichtů z hudební branže. Neřáchal jsem se tak, jako u písniček LI, ale čekání na novou sérii Brooklyn Nine-Nine to vyplnilo naprosto pohodově. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chtěla, ať ji vymrdám, jako jsme vymrdali s bin Ládinem." Tak tohle nebyla úplně hudba, jejíž rytmus by dokázal postavit mé uši do pozoru, ale ty neskutečně hovadské texty udržely mou pozornost i při štěcích Ringo Stara, Mariah Carey a výběru divných černochů, kteří rychle povídají do hudby. Mě to tedy hodně bavilo v jednotlivostech, ale přesto si má bujná fantazie dokáže představit, že bych se u tohoto poťouchlého rýpání do prohnilosti hudebního byznysu dokázal pobavit o dost líp. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mám rád Samberga a jeho tupě rozesmátá držka mě zatím nepřestala bavit. Film ale nic moc. Viděl jsem lepší fiktivní dokumenty a ani ty písničky nebyly extra vtipné. Lonely Island mají srandovnější věci. Spousta známejch ksichtů potěší. Mě se nejvíc líbilo, jak svýmu DJovi objednal tu robotickou hlavu, nebo co to bylo :) ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Lonely Island miluju a tohle je pohodová komedie přeplněná hudebními celebritami. Na nejlepší songy (resp. videoklipy) téhle party to nemá, ale je to opravdu fungující film, který nestojí jen na té hromadě cameí. Trochu jsem se bál, ale za mě fakt povedené převedení Lonely Island do filmu. (8/10) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Písnička "Equal Rights" je parodií na "Same Love" od Macklemora. (Sancoo)
  • Titulky obsahujú ešte jednu scénu. (Johnny.ARN)
  • Malé cameo si zde střihla i Emma Stone jako Claudia Catrell v kratkém klipu Turn Up the Beef. (Sancoo)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama