Reklama

Reklama

VOD (1)

Když se najde tělo zašité v kravské kůži, vyšetřovatelka z Vratislavi zjistí, že vražd, které napodobují trýznivé popravy zločinců z 18. století, bude víc. (Netflix)

Recenze (116)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Vega a další libová kriminálka. Tentokrát žádné války gangsterů jak bývá u Patryka zvykem, ale jeden sériový vrah. Další silné ženské postavy (Vegův trademark), skvělý vizuál, vychytané vraždy a vlastně i docela působivý finiš. Na čisté 4 to není, ale takhle dobrý evropský thriller aka Seven tady nebývá často. 7.5/10 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Vemte dvě afektované (ex)policistky, jednoho úplně dementního prokurátora, naprosto neproveditelný, krvavý příběh, hloupé dialogy a máme tady krimi roku. No možná pro ostatní, pro mě však určitě ne. Kouká z toho jen chladný kalkul alá Skandinávie a s tímhle napodobenina nemá vůbec nic společného. Chvíli jsem uvažoval i to třech hvězdách, ale úplný konec mě jen přesvědčil v tom, že by to bylo vzhledem k těch předchozím devadesáti neskonale moc. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Na tuhle šlehu jsme narazil na Netflixu a o to větší mazec je, že je z Polska. Polská variace Fincherovi Sedmičky. Herci normální ale příběh výborný a hlavně i zápletka a smrti. Hlavně film je krátký a má furt tempo. Každých pět minut se něco děje a film jede kupředu. Tenhle film mi opravdu sedl. I když jsem v půlce film prohlédl, tak konec přidal překvapení navíc. Výtečný 85% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Úplne tie isté chyby jak vo Vegovom Służby specjalne. Cool postavy, hrajú ich dobrí a typovo presní herci, má to drive, feeling svojich západných vzorov po východoeurópsky, a hromadu drsnej akcie. Ale scenár písal naivný idiot, ktorý očakáva, že divák pre ktorého točí zhltne bez otázok aj ten najstupidnejší nonsens. Nemôžete nikdy natočiť seriózne vážny film, pokiaľ máte zo všetkého najviac napozeranú Kobru 11. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem náhoda, dnes jsem zhlédl Pitbull. Nowe porządki a jako blesk z čistého nebe se objevil s titulky tento Vegův další počin. Opět se jedná o dost drsnou, brutální kriminálku, kde není nouze o Gore scény. Asi nejlepší scéna byla s koňmi. Škoda jen toho nesympatického obsazení. I tak se ale jedná o další kvalitní polský námrd a Vega se stává zaručenou kvalitou. (9. hodnocení, 3. komentář) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Jak je již zvykem ve filmech Patryka Vegy, tak i v tomto snímku můžeme zahlédnout hned několik vozů české značky Škoda. (Skarface)
  • V autentických záběrech ze závodu nejvyšší polské plochodrážní ligy mezi Spartou Wroclaw a Wlokniarzem Czestochowa se mihne i český reprezentant Václav Milík, který v době natáčení filmu hájil barvy domácí Sparty. (klida)

Reklama

Reklama