Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává ve dvacátých letech minulého století a jeho hlavní postavou je pilot letecké pošty E. Anscombe (Christopher Reeve), který ztroskotá se svojí pasažérkou T. Hansenovou (Rosanna Arquette) v divočině. Musí spojit síly, aby přežili v pustých horách obývaných pouze hladovými vlky a nalezli zpět cestu do civilizace. Předlohou snímku byla kniha The Aviator od Ernesta K. Ganna. (Všežrout)

(více)

Recenze (9)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Přistání v divočině lze zařadit mezi průměrné či velmi lehce nadprůměrné dobrodružné snímky, které vás nenudí a po nějaké době byste si je rádi zopakovali. Christopher Reeve je tu nepřekonaným sympaťákem. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Promarněná hodina a půl. Skvělí dabéři z Barrandova, jenomže Pavlata na Reeva a otravná Bartáková na Arquette vůbec nesedí, ve vedlejších rolích už přesní Cupák a Sejk. Dohromady se v tomhle filmu stane dost málo, aby trval 90 minut. Začátek je roztahaný, dobrodružství v lese nezajímavé a scény s vlky poněkud těžkopádné. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nieco ako 6 dni, 7 noci s Fordom, ale naviac odohravajuce sa v minulosti. Lenze Rosanna Arquette je tu az prilis otravna a Christopher Reeve prilis velky chudak s mindrakom z minulosti. Nakoniec ani romanticka linia sa naplno nerozvinie. Celkovo to je take nemastne neslane. Proste priemer na jedno pozretie. Reeve mal celkom smolu na filmy, pritom charizmu mal. 5/10. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Superman tady v roli pilota podává heroické výkony, hodné toho nejostřílenějšího trapera. Já osobně, bych tu rozmazlenou káču přizabil ještě před nástupem do letadla. No a jak ho potom vyhodila do vzduchu, tak bych ji asi hodil z té skály :-)) Film je dobrá oddychovka, při které jsem se určitě nenudil a můžu ho všem doporučit. Dokonce jsem si zvykl i na tu ukecanou husičku :-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý príbeh o havárii lietadla a prežití dvojice rôznorodých individuí, ktoré k sebe postupne nachádzajú cestu. Zaujímavé je to z pohľadu doby, kedy sa to odohráva, zasadenia do horskej prírody a tiež nádychom napätia. Reeve je vcelku fajn, zato Arquettová je viac než nesympatická. Švrnou dobrodružne ladeného príbehu je vsuvka o vlkoch, ktorá síce kupodivu nie je zle spracovaná, ale postráda logiku, kedže vlci sú plaché tvory, ktoré ľudskú "spoločnosť" vonkoncom nevyhľadávajú, a to ani za účelom potravy. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Hlúpy príbeh sa pochopiteľne sotva dostal do kín. Režisérom je George Miller ("Man From Snowy River" nie "Mad Max"). ()

Reklama

Reklama