Reklama

Reklama

Back in Time

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Parádní dokument nejen o vzniku téhle ikonické trilogie, ale také o lidech, které ovlivnila a světě, který se kolem ní vytvořil. Evidentně ale není pro každého. Naštěstí patřím mezi ty, kteří si ho užili, k čemuž možná přispělo i to, že jsem těsně před tím s nadšením zhlédl všechny tři díly. Tohle je přesně to, co se vám může hodit na dojezd. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

I když jsem fanoušek celé trilogie, ty superlativy valící se ze všech stran byly až otravné. Obrovskou část dokumentu zabírají řeči o tom, jak je trilogie Back to the Future nadčasová, perfektní a dokonalá a jak tomu a tomu změnila život - prostě takové kecy o ničem, které nic moc nového neřeknou a akorát natahují stopáž. Dále je zbytečně velký prostor věnován fanouškům a jelikož je to Amerika, nechybí ani nějaké ty dojemné příběhy handicapovaných. Celou dobu dokument klouže hodně po povrchu a když už nakousne zajímavé téma (historky z natáčení, nahrazení Erica Stoltze, Foxova nemoc a nadace), tak není pořádně rozvinuto. Těšil jsem se například na dobové záběry a hlubší náhled do tvorby celé trilogie, ale to tenhle dokument obsahuje jen hodně okrajově. I tak stojí Back in Time za zhlédnutí, pro fanatiky do této série je to vlastně prakticky povinnost. Třetí hvězda je za téma, samotný dokument bych nejspíš hodnotil o stupeň níže. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Solidní dokument zkoumající vznik jednoho filmového fenoménu a jeho vliv na filmový průmysl a fanoušky. V pár ohledech se jedná o zajímavé postřehy a dočkáme se zajímavých výpovědí zúčastněných, ale v mnoha pasážích tvůrci prezentují nezajímavý materiál, který se až příliš věnuje fanouškům a všemu kolem nich místo toho, aby prezentoval informačně bohatší a zajímavější části okolo Návratu do budoucnosti. Back in Time tedy příliš nezáří, ale ani neurazí a jde tak o celkem nevýrazný pokus, jehož záměr je chválihodný, ale realizace už celkem pokulhává. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik trilógie som bol veľmi zvedavý na to, ako dopadne tento dokument o filmoch, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou môjho života. A musím povedať, že som veľmi spokojný. Človek má priam chuť si pozrieť celú trilógiu znovu a okrem toho sa aj dozvie viac z toho, ako sa to celé spracovalo, ako vnímajú všetko časom samotní herci a tvorcovia, je to podľa mňa veľmi dobrý dokument. Veľká vďaka trojici Robert Zemeckis, Bob Gale a Stephen Spielberg za tri fantastické filmy a rovnako aj všetkým hercom, ktorí sa na ňom podieľali. Hodnotenie: A- ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že "Návrat do budoucnosti" je film, který mi prostě k srdci nepřirostl a nejsem fanoušek, který by šílel ve chvíli, kdy bylo 21. října 2015. Od dokumentu jsem čekal něco zajímavého, ale je to prostě jen povídání o tom, jak se natáčelo, jaký to mělo a má efekt na lidi a jak je to vlastně všechno skvělé. No, nadšený jsem z toho nijak nebyl. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama