Reklama

Reklama

Marek Ztracený - To se mi libí

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2018, 3:30 min

Recenze (5)

buchannon odpad!

všechny recenze uživatele

Ztracený, ztracený ve svém vesmíru, nikdy nebyl hvězda a nikdy nebude, ač se snaží tvořit "písně", ale nějak se mu to nedaří. Tento pseudoumělec má jedinou dobrou píseň, všichni víme, o kterou jde, všechny ostatní jsou sračky, stejně jako tato. Na Óčku můžou jeho "tvorbu" pouštět, kolikrát chtějí, a stejně se nic nezmění. EDIT: To si snad ze mě ti buzíci dělají prdel. 17.6. 2020 ve 3:30 ráno hráli tuhle megasračku na dvou rádiích současně: na Shitrádiu prasečina, okamžitě přepínám na Shitvenci 1 a po pár sekundách je tam taky. Podle Jiřího Grygara je možné, že v některém z paralelních vesmírů nastala situace, kdy ji hráli na všech Shitrádiích současně. Je vidět, že u neskonale soudných lidí je tenhle tragéd (jadrnější výrazy si nechávám pro soukromí mého domova) převelice populární. Hm dobrý, vole, jseš vážně ultraborec. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Nalijme si čistého vína (třeba Chardonnay) Ztracený nazpíval pouze jeden ´´hit,, a to Ztrácíš a z toho bude žít celou kariéru nejspíše. Tyhle pokusy nebrat. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

To se mi líbí - ale mě se tahle ultrasračka vůbec nelíbí, obzvlášť když to drnčí každou chvíli na nějaké rozhlasové stanici. Nyní jsem díky shitařské TV Óčko mohl spatřit i unylý ksicht tragéda, který má tuhle odrhovačku na svědomí. ()

Reklama

Reklama