Reklama

Reklama

Dycky Sunderland - Série 3

(série)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2024, 2 h 9 min (Minutáž: 42–44 min)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Sunderland zoufale potřebuje postavit na nohy. Do klubu proto přijde nový trenér, který ho má vytáhnout do vytoužené druhé ligy. (Netflix)

Recenze (13)

borec999 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie, že by som konečne úspech Sunderlandu neprial, akosi som ho však nedokázal plne precítiť. Všetko v tejto sérii je totiž veľmi skratkovité, uponáhľané a zjednodušené, stopáž 2 hodín je žalostne málo. Ak by som to bral ako dodatok k 2 sériám, tak fajn. Ak by som nato nahliadal ako na plnohodnotnú sériu, tak je o triedu slabšia než prvé dve. 3* ()

baribal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uzavřená kapitola nejlepšího sportovního seriálu na pokračování. Roy Keane nedorazil a tak končíme jen po třech dílech, nicméně i tak se jedná o kvalitní jednohubku a pro fandy naprostá povinnost. Potěšilo, že fanoušci z minulých sérií jsou i zde a máte tak pocit že se vracíte do klubu, který dobře znáte. ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky tomuhle seriálu jsem začal po očku sledovat výsledky Sunderlandu a když jsem viděl, že se znovu dokázali dostat do Play-Off o druhou ligu, tak jsem se jednoduše musel dívat. No, a po samotném výsledku jsem opravdu doufal v poslední finální sérii, která by to celé ukončila a ta přišla. A Netflix tu překvapil, udělal to všechno ve třech dílech, což byl skvělý tah (i když já osobně bych sledoval klidně dílů patnáct), ale tady šlo jen o jedno a to dát fanouškům to, po čem celou dobu toužili a to se rozhodně vyvedlo. 3. série - 85% ()

smarkus

všechny recenze uživatele

Táto séria ma trošku sklamala, zrazu sa vhuplo do deja. Iný manažér, nový majiteľ, hráči. Neprehľadné a krátke. Mohli spraviť jednu časť hlbšej rekapitulácie čo sa stalo od poslednej série. Potom sa skočilo na polsezónu a zrazu finále. Mohli určite spomenúť že tam hral Defoe, solídna postava anglického futbalu.. Extrémne krátke, zaujímalo by ma prečo iba 3 časti po rokoch? Či čakali na Roya Keana? Každopádne posledná časť to zdvihla pocitovo hore, priniesla emócie radosti aj smútku... Celkovo je tento počin nadštandardný a rád som sa na to pozeral. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až zpětně sem se dozvěděl, že třetí (a poslední) série tohoto výborného dokumentu vznikla až po prosbách a tlaku fanoušků a je na ní bohužel vidět že je šitá hodně horkou jehlou. Závěr je sice hodně emotivní, ale na rozdíl od prvních dvou sérií se tady všechno bere letem světěm a konečně ne tolik depresivní sezóna klubu se tady vyloženě přesprintuje. A to je škoda, protože potom co diváci dostali dvě parádní řady kde se míchal sportovní dokument se sociální sondou, tady se toho za tři epizody tolik nestihne ( a nebo se toho naopak stihne strašně moc)…75% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama