Reklama

Reklama

Dycky Sunderland - Série 2 (2020) (série)


Čas pro chlapy (S02E05)

(epizoda)
  • Velká Británie The Time for Men
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2020, 43 min

Hrají:

Colin Murray

VOD (1)

Obsahy(1)

Věrní fanoušci přijíždějí v obrovských počtech do Londýna. Jsou plní hrdosti a nadšení z toho, že jejich tým bude hrát o cennou trofej na stadionu ve Wembley. (Netflix)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále vo Wembley proti Portsmouthu v pohárovej súťaži pre kluby s nižších súťaží je predzvesťou ďalšieho osudu klubu. Opäť vynikajúca sonda do chodu klubu, ktorá sa v tejto epizóde venuje tretej najvyznamnejšej pohárovej súťaži v Anglicku a rovnako tak mapuje možnosť príchodu potrncionálnych investorov. Rozpočet klubu, výrazne vyšší od ich konkurentov v boji o postup nie je zárukou návratu do Championship. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Famózní finále národního poháru nižší úrovně a tam přijde plné Wembley...neskutečné. Celkově perfektní práce...krása/krutost fotbalu zachycená v nekompromisní syrovosti. 93%. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně jsem zapomněl, že třetiligové týmy hrají Checkatrade Trophy, ale to, že se finále hraje ve Wembley, to jsem nevěděl vůbec. I přesto si dokáže k tomuhle najít cestu 85 tisíc lidí. Anglie je v tomhle prostě jinde a seriál nám to krásně ukazuje. ()

Reklama

Reklama