Reklama

Reklama

Dycky Sunderland - Série 2 (2020) (série)


Čas pro chlapy (S02E05)

(epizoda)
  • Velká Británie The Time for Men
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2020, 43 min

Hrají:

Colin Murray

VOD (1)

Obsahy(1)

Věrní fanoušci přijíždějí v obrovských počtech do Londýna. Jsou plní hrdosti a nadšení z toho, že jejich tým bude hrát o cennou trofej na stadionu ve Wembley. (Netflix)

Recenze (3)

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Famózní finále národního poháru nižší úrovně a tam přijde plné Wembley...neskutečné. Celkově perfektní práce...krása/krutost fotbalu zachycená v nekompromisní syrovosti. 93%. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále vo Wembley proti Portsmouthu v pohárovej súťaži pre kluby s nižších súťaží je predzvesťou ďalšieho osudu klubu. Opäť vynikajúca sonda do chodu klubu, ktorá sa v tejto epizóde venuje tretej najvyznamnejšej pohárovej súťaži v Anglicku a rovnako tak mapuje možnosť príchodu potrncionálnych investorov. Rozpočet klubu, výrazne vyšší od ich konkurentov v boji o postup nie je zárukou návratu do Championship. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně jsem zapomněl, že třetiligové týmy hrají Checkatrade Trophy, ale to, že se finále hraje ve Wembley, to jsem nevěděl vůbec. I přesto si dokáže k tomuhle najít cestu 85 tisíc lidí. Anglie je v tomhle prostě jinde a seriál nám to krásně ukazuje. ()

Reklama

Reklama