Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

No to byl zas jednou film :). Navazuje to na závěr prvního dílu, ale není potřeba to znát, protože to zas tak zásadní pro zbylý děj tohoto dílu není. Především je tu ústřední trojka hrdinů. První je jakejsi kluk, brácha postavy z prvního dílu, kterej prostě jenom apaticky a bez výrazu recituje repliky :). To se prostě musí vidět jak nezúčastněně i v těch jakože vyhrocených situacích tady ten člověk reaguje. Další je jeho přítelkyně, která je zase pro změnu celou dobu jak dítě na dobrodružným výletě. Prostě přepadne ji vlkodlak a ona vysmátá jak holka na atrakci v lunaparku :). A poslední je okultní vyšetřovatel Christopher Lee se svým standardním a děsně vážným projevem hraběte Drákuly, tentokrát v roce 1985. Část v Los Angeles je jen úvodní a ještě to není úplně ono. Sice je na tom znát, že to byl levnej film, ale pořád to nemá ještě ten správnej běh, kterej přijde až s cestou do Transylvánie :). Tady člověk uvidí čím si Howling 2 zaslouží minimálně jednu hvězdičku navíc. Transylvánie je totiž velmi zvláštní krajina, což si člověk uvědomí hnedka, co vidí vlakové nástupiště, které se zatoulalo z westernového městečka včetně cedule s názvem obce. V Transylvánii totiž nikdo neumí rumunsky, ale všichni velmi dobře umí česky, akorát teda když tihle češi spustí angličtinou, tak zní jak Borat. Každopádně nadržený vlkodlak Jan Kraus je ještě to nejmenší, protože když se na scénu dostane ice cold killa Jiří Krytinář se svými čarovnými špunty do uší, tak snad nemůže existovat člověk, co by tenhle film poslal s dobrým svědomím do odpadu :). K tomu všemu ještě nějaké obzvlášť hloupé dialogy třeba o tom, že hlavní hrdina už teda jakože našel hrad vlkodlaků, protože nejspíš asi v okolí bylo tolik hradů, že si myslel, že to přece nemůže být zrovna ten na kopci přímo nad vesničkou Vlkov nebo jak se jmenovala :). Měli štěstí, že prsatá vedoucí vlkodlaků měla příliš práce s pořádáním vlkodlačího skupinového sexu, takže na hledání hradu a výletění měli dost času. Prostě ale až člověk uvidí svěcené špunty do uší, ninju Krytináře a Christophera Lee jak zadrmolí nějaké latinské vymítačské formulky a následně hodí fosforový granát na vlkodlaka ve škarpě, tak prostě snad dá i tu druhou hvězdičku :). Akorát teda když se vyjeví vlkodlak, tak může člověk být na pochybách, jestli se náhodou nedívá na planetu opic. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná a dost milá blbůstka. Ultrabéčko (možná na hranici céčka) s hodně, hodně jednoduchým příběhem, který si s ničím neláme hlavu. Má to příjemný nádech gotična, erotiky a Eda Wooda :-). Masky ač jsou fakt dost směšné (Švankmajer se přesto dost snažil) tak mě strašně bavilo je sledovat a očekávat, s čím film zase přijde. Zajímavý střih. K tomu nějaké ty české lokace (orloj) a záplava československých herců s Jiřím Krytinářem a Janem Krausem (ten je dost hustej) v čele. Jak říkám, je to blbost, která by si objektivně zasloužila možná ještě menší hodnocení, než tady má, ale mě to tak nějak sedlo a dost mě to pobavilo. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tohle se musí prostě vidět. Film u kterýho nejde odhadnout, jestli se tvůrcům vymkl z rukou nebo jde o zcela vážně míněnou švandu. Každopádně legračně špatný, ale i tak zvláštním způsobem chytlavý, se skvělým soundtrackem a totálně úchylnou střihovou skladbou. To, proč po týhle katastrofě dostal Philippe Mora i režii dalšího dílu, je mimo mý chápání. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělý film a ti čeští herci jsou v něm strašní, ale na druhou stranu, tohle pro mě bylo béčko, kde bylo všechno, co si představuji – špatný scénáře, skvělí herci, nahota, brutalita a tak nějak prostě všechno mírně postavené na hlavu. „Kvílení vlkodlaků II“ je oproti prvnímu filmu propad, ale zase změna žánru, který mi nakonec docela sedl. A závěrečné titulky jsou nádherně šáhlé. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nemáte konvenčnější zbraně ??" ;) Jirka Krytinář nejdřív ztratil ucpávky do uší, následně přišel o život a já u tohohle sequelu málem přišel o rozum.. Druhé Kvílení, které rovněž zkouší vykrádat famózní původní Rituál, vlastně platí za takový vlkodlačí Hostel po Česku.. Zajímavá paralela, příšerný film !! Alespoň však bizarní raritka pro fanoušky žánru.. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Početný komparz si musel priniesť na natáčanie svoje oblečenie, ale nie nové, skôr obnosené. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)
  • Christopher Lee uviedol ako dôvod, prečo si zahral v tomto filme, fakt, že si pred tým ešte nikdy neúčinkoval v snímke o vlkolakoch. (beso74)
  • Jedného z punkerov v komparze si zahral aj spevák skupiny Plexis Petr Hošek. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama