Reklama

Reklama

Smrt nás spojí

(seriál)
  • USA Dead to Me
Trailer 1
USA, (2019–2022), 15 h 44 min (Minutáž: 27–39 min)

Tvůrci:

Liz Feldman

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Christina Applegate, Linda Cardellini, Max Jenkins, James Marsden, Luke Roessler, Sam McCarthy, Keong Sim, Edward Asner, Telma Hopkins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Výbušná vdova pátrající po řidiči, který srazil jejího manžela a ujel, se spřátelí s excentrickou optimistkou, která tak trochu něco skrývá. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (48)

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem se tomuto seriálu vyhýbal, protože jsem si myslel, že to nebude nic pro mě. Dnes jsem velice rád, že jsem si ho nakonec pustil. A překvapivě ani druhá řada nezklamala. Děj krásně plynul, že jsem těch deset dílů shlédnul během jednoho dne. A i když to bylo chvílemi trošku moc uřvané, tak mě to bavilo. A Christina s Lindou k sobě dokonale padly a dokázaly ten příběh utáhnout. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Velmi oddychový seriál, který řadím někde mezi Zoufalé manželky a Santa Clarita Diet. Na Lindu Cardellini jsem si musela trošičku zvykat, zatímco Cristině Applagate fandím hned od začátku. Potěšila i dvojrole Jamese Mardsena a hlavně jeho účast v druhé sérii.Občas i něco k zamyšlení a vůbec ne špatné. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

V Amerike je to vraj medzi ženami veľký hit, a ja rovnako mám z toho podobný dojem. V skratke, ide skôr o niečo hlavne pre ženy. Avšak ani chlap sa tu nenudí, niektoré scénky prekvapili svojim humorom alebo tragikomickým vyznením. Tiež treba uznať, že herečky neboli zlé a že sa tu tej klasickej otravnej šablóne, čo sa týka problémov v rodine a pri výchove detí, snažili autori vyhýbať. Aj keď nie vždy úspešne. Na slabší nadpriemer to však stačí. 70/100 ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Druhá sezóna malinko překombinovaná a seriálu člověk musí odpustit občasnou předvídatelnost a na druhou stranu pak naprostou absurdnost některých situací. Ale tak na tom je celý seriál postaven. Černohumorný styl mi dost sedí a v podání ústřední dvojice Applegate/Cardellini se jedná o povedený mix Americké krásy, Odpočívej v pokoji nebo konkurenčního Barryho od HBO. Kdo si na absurdity potrpí a Barryho neviděl, doporučuji spíš to, ale s Dead to Me rozhodně chybu neuděláte, protože zvolený formát cca 35 minut na díl je pro tenhle kousek naprosto ideální. Třetí sezóna má být tou poslední a vlastně se na ni i dost těším. 80% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Kto si Christinu pamätá iba ako "melounka" prípadne pricmrndávajúcu postavičku z množstva priemerných komédií, bude asi značne prekvapený. Ako nedobrovoľná vdova navyše rukou "osudu" dostane za parťáčku "skúbydú" Lindu, dvojjedinného Marsdena a seriálová jazda sa môže začať. A scenáristi sa s tým vôbec nepárali a každá epizóda skladá príbehovú mozaiku pomocou napínavých zvratov, ktoré aj keď sú občas na hrane uveriteľnosti, nikdy neskĺznu do úplnej frašky. Takže za 4 nabúrané mustangy. (17.4.2021) ()

Galerie (323)

Zajímavosti (5)

  • Jen (Christina Applegate) prodělala mastektomii jako preventivní opatření z důvodu genetické zátěže zvyšující riziko rakoviny prsu. Její představitelka si prošla tím samým s tím rozdílem, že zákrok podstoupila až po zjištění rakoviny v raném stádiu. (TessG)

Reklama

Reklama