Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po odvrátení jednej možnej katastrofy prichádza Valery Legasov s ďalšími zisteniami. Jadro sa prepadá a mohlo by dôjsť k zamoreniu všetkých spodných vôd. Je teda nutné prísť s nápadom, ktorý by mal prepad jadra zastaviť. Medzitým sa Ulan Khomyuk snaží prísť na to, čo sa v Černobyle skutočne stalo. (Aktuality.sk)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Ivua 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutočne autenticky stvárnené... jednoznačne seriál, ktorý nie je možné len tak vyhnať z hlavy a som rada, že niečo takéto vzniklo a že sa odokrývajú zabudnuté mená ľudí, ktorí sa (ne)dobrovoľne obetovali, aby zachránili budúcnosť. Klobúk dole aj pred maskérmi, po dlhej dobe som videla niečo (scény s umierajúcimi) na čo som mala problém sa pozerať. ()

zsn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle přesně vypadaj mé nohy po celodenním výšlapu. Krom masek další zbytečný díl. Celý seriál by stačil na jeden film. A to by se v něm museli ještě nejvíc zaměřit právě na zdravotní dopady radiace, protože ty unylé polemiky postav kolem stojí pro diváka za hovno. Teprve pak by to bylo zajímavé. Ostatně to jsem taky od toho čekala. Veliké zklamání. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost drsné na jedné straně poslouchat, co se děje kvůli ozáření, a na druhé to pozorovat. Stejně jako chování lidí na jedné straně ochotných pro svou zem udělat cokoliv a na druhé straně hlavounů, kteří mají svá teplá místa a drží se jich i za oběť právě těch normálních lidí. Nejdřív hasičů, potom potápěčů a teď horníků. Víc je vám špatně z chování lidí než ze samotné katastrofy, přestože ta katastrofa není žádná prdel. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti horníci, byli jako Horst Fuchs, něčím Vás zaujmuli, ale přesto to byla přihlouplá podívaná, ty jejich charaktery na tu dobu a na ten režim, no nevim, nevim... Tento díl se motal kolem horníků co dělali slavný tunel pod 4. reaktorem, ale většina té hodiny vůbec o této práci nebyla, režisér dal přednost houpajícím klobáskám před důležitějšími fakty... škoda, tedy alespoň pro mě. .. Jinak třetí part je stále nadprůměr, ale už né tak chytlavý jako první hodinovka... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (6)

  • Ulana Chomjuk (Emily Watson) byla zavřena do skutečné cely používané KGB. Nachází se v někdejším vilniuském ústředí KGB, z něhož je nyní muzeum. V téže budově během nacistické okupace Litvy roku 1941 sídlilo Gestapo. (mikiqex)
  • "Open wide, O Earth" je názov modlitby pri ortodoxných pohreboch na východe. (chesterko)
  • Epizoda názorně ukazuje působení radiace na lidské tělo (od malých příznaků, až po smrt). (Freddy22)

Reklama

Reklama