Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (261)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Už jsem nějaké to Špatné zahnutí viděl, takže jsem si myslel, že vím, do čeho jdu, ale ono ne. Tvůrci na to šli tak trochu jinak, místo hororu natočili spíš thriller a celkem mile mě překvapili. Místo už mnohokrát omletého, předvídatelného děje, přišlo něco trochu jiného, seznámil jsem se se společenstvím, proti kterému jsou Amišové průkopníky pokroku, dokonale politicky korektního mixu z auta mi nemuselo být líto, a tak jsem si to docela užil. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Když sem zjistila, že bude další díl této série, tak mě napadlo, že už mě to nemá čím překvapit a zase se budu chlámat u céčkového hororu, jelikož od jedničky šla kvalita rapidně do prdele. No a hned začátek mě vyděsil a už sem si říkala, že tvůrci zvolili fakt Wrong Turn a odbočili z hrbolatý silnice na cestu plnou sraček. Proč? Mno...Jak už sem X krát uvedla, sem 99% lesba, jako bonus žlutá a jako extra bonus mám bílého přítele (to je to 1% co mi sere statistiku plnohodnotné lesby), takže jestli by někdo mohl nahlas hulákat za práva menšin ať už sexuálních bo barevných, tak sem to rozhodně já. ALE nejsem 3,14ča (kdo neumí matiku - čti "píča") a celej ten sluníčkářskej svět plnej pochopení pro vegany, homosexualitu, menšiny, transgendery, muže co se cítí být ženou a ženy, co se cítí být mužem (Jdi do prdele Ellen Page, Elliote Ti nikdy neřeknu) mě kolosanálně sere. No a aby filmaři to měli u všech těchto uplakaných píčusů v cajku, tak je naserou do filmu, aby byl klid. Chci tím říct jedno jediný - Jedete s kamarádama na výlet a je vás šest. Jak velká pravděpodobnost je, že v tom autě budete v následujícím složení - Dva teplouši z Indie bo odkud, běloška spící s černochem a bílá holka spící s bílým klukem, kde největší kokot z party je...chvilka napětí...právě ten bílej hetero? Hádám, že ta šance je kurva malá. Nu tady ale přesně tuto skvadru máme a po sračce s Theronovou (Nesmrtelní) tu je tedy další film, kterej se snaží nevynechat nikoho. Vlastně moment...Vynechali nás !! Asiaty !! A proč? Spráávně, jelikož my jsme asi ta poslední "menšina" (však je nás jen třetina zeměkoule, no nejsme "menšina" jak kráva?) který je totálně u prdele celý tohle moderní hnutí, kdy největší zkurvysyn a skoro až hrdelní zločin je být bílým heterákem. Nu, díky Buddhovi, to je jediná věc, která mě na filmu srala. Jinak to tvůrci vzali do pazour velmi svěže, nově a hlavně zajímavě. Děj se mi líbil, scenérie prima a cool, herci vůbec nebyli špatní a celkovej nápad a finální finále taky bezva. Top scéna - Slepci ve tmě. Tak se těším až příště zase někdo zahne vedle páč po jedničce je toto, za mě, nejlepší díl série. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Horor, který má s šestidílnou Wrong Turn sérií společný pouze název. Od tvůrce rebootu se pochopitelně očekává přepisování postav a příběhových linií, ale výsledný snímek musí být ke svému zdroji zcela zřetelně ve vzájemném vzahu. Jinak se nejedná o reboot, nýbrž o nový projekt, který k zviditelnění využívá popularitu zavedené franšízy. McElroy napsal scénář již k původnímu Wrong Turn z roku 2003, který ve shodě s pravidly tupých vyvražďovaček rezignuje na psychologii postav, logiku děje či jakoukoliv originalitu. Nový snímek se bohužel nese ve stejném duchu, přestože se alespoň navenek snaží působit chytřeji. Nastoluje například otázky související s morálkou, kdy bledne zprvu jasně vymezená linie mezi obětí a agresorem, v důsledku čehož divák paradoxně nemá s kým sympatizovat. Jakožto zdejší hororový expert tak uděluji krajně nezáživnému Wrong Turn jednu slabší hvězdu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Začíná to filmařsky stoprocentně korektní partičkou (černoch, běloch, asiat, mexičan, blondýna, bruneta, homosexuál, heterosexuál - to vše najednou) v lesích a končí to zvláštním a nečekaným lesním společenstvím. S původním WT to má společného akorát tak název a místo kanibalů, kteří byli hlavním tahounem staré série, tady máme “jen” obyčejné vidláky. Gore je průměrné, herci nenadchnou, scénář je hloupý (haha, doslova všechny pastičky jsou v lese nastraženy přesně tam, kde postavy jdou...), vizuál lesní vesničky je vyloženě jen na efekt (snad nechcou tvrdit, že tam týpci chodí s lebkou jelena na hlavě celý den) a postavy zde očividně nemají periferní vidění, protože co není na scéně, to samy nevidí. Ale tohle všechno od filmu tak nějak čekáme a jdeme do něj s tím, že to bude podprůměrné slasher béčko. Ve svém žánru je tedy přesně tím (pod)průměrným kouskem, který je holt hloupý, ale alespoň dokáže zabavit při nudném odpoledni. Snaha o sociálně vyčítavý přesah s životem v lese a závěrečný revenge je tady více k smíchu a spíše filmu škodí, ale budiž. Sice nenadchne a fanoušci původního WT budou zklamáni, ale vřele do toho... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kéž by tak všechny nové horory měly podobně fungující, logické twisty, jakž takž snesitelné (tj. ne úplně debilní) postavy, a přesně tolik šikovných a zručných tvůrců, aby ve výsledku nevypadaly jako levná televizní céčková produkce. Jsem z toho nadšenej, a hlavně v šoku, jak snesitelně fajnovej to mělo PŘÍBĚH. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Ke konci filmu, když se Jennifer (Charlotte Vega) s otcem baví o filmovém večeru, tak zmíní, že synové půjčili „nějaký horor s kanibaly“. Jedná se o zjevnou narážku na původní Pach krve (2003) a jeho pokračování. (Guilemot)
  • Druhý film ze série Pach krve po originálu z roku 2003, který byl uveden v kinech. (LUKICKK)

Reklama

Reklama