Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (261)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Úvodní minuty dávají velkou naději, že tady se budeme příjemně bát. Bohužel jakmile je skupina sice nesympatických, ale ne zrovna moc pohromadě držících přátel, rozprášena, sledujeme už jen průměrnou podívanou. Nevím co by se stalo, kdyby si bubáky ještě nejméně 10 minut ponechali v záloze a přidali na nočních scénách. Nebudu prozrazovat kudy se film vydá a jak skončí, ale mě zase tolik radosti druhá polovina nepřinesla. 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Wrong Trun s roku 2003 je celkom dobrý horor, ostaté pokračovanie sú mizerné a toto ... vlastne ani nie je pokračovanie a zo sériou ma spoločný snáď len názov. Netuším prečo sa to volá rovnako, ale ma to rovnaký názov a cele je to dosť podobné kostrou príbehu prvému filmu. Akurát tu je to v detailoch dosť iné a odlišné. Bavili ma strašidelné kostýmy a zopár zaujímavých úmrtí, ale ako celok ma to moc nebavilo. Postavy a ich herci sú taký mizerní, že asi tak po hodine mi už bolo všetko úplne jedno a vlastne som im prial nech na nich spadne nejaký strom, alebo nech ich kusne do krku agresívna veverička. Ako celok nevyvážené, zopár lepších scén strieda tie slabé. Sklamanie. 40% - 2* ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Mutantí rodinka mi bude hodně chybět, ale chápu, že tvůrci chtěli odbočit o trošku více. Je to určitě kvalitnější než předchozích pět dílů (první WT, už nebude překonán), ale já raději brutální béčka, plné nahoty a Gore. Brutální to naštěstí je i zde, ještě aby ne, kdyby tu nebylo Gore, tak to rovnou spláchnu odpadem (top scény - kláda, trest smrti). Obsazení mi celkem vadilo - dva teplouši, černo bílý pár, klasický pár, soucit k postávám skoro žádný. Druhá polovina alias Divoké kmeny, mě už docela nudila, ta délka je šílená, nebo aspoň mi to tak přišlo. Finále "doma" bylo parádní. Jako fanda Wrong Turn série, je pro mě tento Reboot spíše ale zklamáním. Předešlé díly, mám občas chuť si někdy zopakovat, u tohoto mám teď pocit, že už po druhé vidět nikdy nechci. (694. hodnocení) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jak se může změnit život kvůli špatně pochopené situaci, lidé z hor mají své zákony, bohužel pro turisty hodně blbý být někde poblíž. Masakr celkem slušný, pasti zajímavé, konec bohužel jemně očekávám, snad se dočkáme pokračování. Název neznamená vždycky film který jsme čekali, tohle práci bylo jen jiné a zajímavé, já jsem hodně spokojený, tyhle zvířecí potvory byly prostě výborně provedené. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jen diletant nebo naprostý idiot mohl čekat pokračování nebo remake s podobnou zápletkou. Už při začátku natáčení tvůrci jasně oznámili, že se bude jednat o reboot který nebude absolutně nijak navazovat na původní (stupidní) sérii. Díky vynechání idiotských mutantů sem se na lesní vykosovák docela i těšil a jsem příjemně překvapenej. Když nechám bejt ten roztomile genderově vyváženej casting (už chyběly jen dvě lesby a transgender asiat/ka/to) začne se hned poměrně svižně. První smrt má šťávu, atmosféra houstne a to hlavně při dopadení všech ujetou starou komunitou. Soud nemá chybu, stejně tak tresty, opravdu mi bylo místy fakt zle, třeba při útěku temnotou, to měl člověk chuť naběhnout tam s plamenometem a upálit je všechny do jednoho. Za poměrně dlouhou stopáž film nenudí ani chvilku, škoda jen, že režisér neměl větší koule nebo látku vůbec nepřevzal zkušenější řemeslník. První velká chyba jsou některé nezobrazené smrti a napadají mě hned tři scény, které by film vyšperkovali. Za prvně přimáčknutí hošana kládou o strom, to měl režisér okamžitě ukázat ten efekt nárazu, nezobrazení dodělaní šípem tý buchty v jámě to byla zatraceně velká druhá chyba a třetí je první rána při popravě. Nechci znít jako nedomrdlý úchyl, ale když točím takovýhle film, musím mít sakra koule ukázat to všechno pořádně od podlahy. Tyhle tři pasáže výsledku film citelně ubírají na jeho překvapivé kvalitě. Stejně tak bych určitě víc zabral na drajvu při útěku z Unie a natahovaný konec mohl být opět svižnější a nějak už moc nechápu, že uteču od úchylů kteří si jen tak hala bala vraždí v horách a nenajedu tam s FBI, neřeším to a prostě si žiju dál jako by nic, bleh. Moje pomsta by byla brutální i kdybych si měl zaplatit vrtulník a z vrchu je sám vypálit. Má to mouchy, má to nedostatky které by zahojil lepší režisér ale i tak je reboot ohromné překvapení plné lahůdkových a znepokojivých scén. Úplný konec potěšil, škoda těch nedodělků, přemýšlel bych z fleku o 4*. 60%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Na začiatku filmu policajt povie postave Matthewa Modinea: „Musíte byť hrdý otec.“ Toto je odkaz na postavu Matthewa Modinea v Stranger Things (od r. 2016), deti v Hawkin's Lab ho volajú „Papa“. (Arsenal83)
  • Ke konci filmu, když se Jennifer (Charlotte Vega) s otcem baví o filmovém večeru, tak zmíní, že synové půjčili „nějaký horor s kanibaly“. Jedná se o zjevnou narážku na původní Pach krve (2003) a jeho pokračování. (Guilemot)
  • První film Wrong Turn natočený ve Spojených státech. Díly 1, 2 a 4 se natáčely v Kanadě a díly 3, 5 a 6 v Bulharsku. (LUKICKK)

Reklama

Reklama