Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neopatrné pátrání po informacích udělá s Cassiana Andora (Diego Luna) hledaného zločince. (Disney+)

Recenze (52)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotná časť nebola moc podľa mojich očakávaní. Dej sa rozbieha pomaly, veľmi pomaly a my na začiatku skoro ani nevieme, že kto je hlavná postava. Kostýmy sú opäť geniálne a CGI prostredie je super taktiež. Pochmúrna hudba a atmosféra sú na úrovni tiež. Len chýba mi tu trošku nejaké oživenie deja, niečo čo bude možno aj akčné a aj politické. No dúfam, že sa dej zrýchli. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Spoznávame hlavného hrdinu Cassianna Andora, ktorý hneď na začiatok urobí poriadnu minelu a síce, že pošle na onen svet dvoch strážnikov. Andor sa zúfalo snaží dostať preč z jeho terajšej planéty ale chýbajú mu kredity na nový štart. Dlží asi každému a to ho dostáva do nemalých problémov. Prevedenie: Popravde, videl som pár recenzií a boli naozaj dobré tak som sa dosť nahipeoval a popravde neviem z čoho všetci padáte na zadok. Hlavný hrdina v podaní Diega Lunu má dokopy asi tri výrazy a celý tento štart je strašne nudný a za 45. minút sme sa o mladom Andorovi dozvedeli zhola nič. Zatiaľ veľmi priemerné. Nedá sa stavať iba na pekných exteriéroch a nostalgií z Rogue One. 55% ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paci sa mi, ze je to cele vo vaznejsom duchu, v tmavsom "have" a hlavne bez komickych a i logickych blbin, ako vacsina "Lucasfilm-serialov" Starwars univerza poslednych rokov. Po vzhliadnuti prvej epizody s nejednoznacnym nastavenim hrdinu a suvislymi dialogmi som sa blizsie pozrel na tvorcov a zrazu bolo vsetko jasne. Gilroy - tzn. Bourne :) Pohodovy otvarak. Mam z toho dobry pocit. ()

mottleone 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme nejnovější StarWars projekt.. 🌌🛸 Konečně je tu něco opravdu jiného, přízemnějšího, dospělejšího! Žádná hromada akce nebo překypující humor, žádní jediové, jen práce s postavama a jejich vztahy, špinavé "živě" působící prostředí, příjemná panoramatická kamera i kulervoucí práce se zvukem/hudbou - no zkrátka to skutečně působí jako dramatický seriál v kulisách StarWars a mě to neskutečně baví.. Jestli si to udrží kvalitu a nepodrazí si to nohy jako jiné Disney+ seriály, to ukáže až zbytek série.. Prozatím natěšených 80% a nadšené 4* ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tony Gilroy se rozhodl, že někdo ty Hvězdné války musí zachránit, a tak nám naservíroval špionážní drama z tohoto známého univerza, které nabízí parádní atmosféru, špinavost, vizuál, hudbu (člověk si občas vzpomene i na Blade Runnera) a jednoduše přináší přesně to, co si fanoušci už dávno zasloužili a možná v to ani už nedoufali. Zatím nadšená čtyřka a doufám, že se to nezvrtne. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Oficiální označení červeného robota je B2EMO. (Veskoslav)
  • Roodown, přezdívaný „Crusher“, je specifický druh, který se používá na těžké práce. Je doslova „zabudován“ do exoskeletu, který zvyšuje už tak přirozenou sílu. Poprvé jsme ho mohli vidět na planetě Jakku ve Star Wars: Síla se probouzí (2015). (Veskoslav)
  • Bendine byla společnost na výrobu hvězdných lodí, která vyrobila například XR12 v době Galaktické republiky. Jedna z těch lodí, Satellite Liberator, skončila u Watta na Tatooine v jeho „skládce prvotřídního zboží“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama