Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Raimok 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že se mi v dětství tento seriál líbil. Ale když jsem si ho pustil asi po 20 letech, zjistil jsem, že to jeden z nejlepších sitcomů, co jsem kdy viděl. Tim Allen je génius. Je tam dokonalé snad všechno – narážky na Ala (i samotný Al), Wilsonovy rady, které Tim vždycky překroutí, Jill i výjimečně vtipné děti, což nebývá zvykem. 91 % ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Tim Allen (s hlasem Václava Postraneckého) na vrcholu. Jako doplňky slouží jeho rodinka, soused bez obličeje, flanelovej kolega, sekačka na trávu s motorem z tryskáče v garaži a Pamela bez "předností". I po letech je to pořád stejně zábavný. Můj nejoblíbenější vylepšovák je autodráhový autíčko s motorem z vysavače. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Home Improvement rozhodně znamenal pro Tima Allena rozhodující nakopnutí do jeho slušné kariéry a kromě něj, se zde poprvé objevila i třeba Pamela Anderson. Dnes je seriál stále vtipný, ale už drží spíše pomocí nostalgie. Rychlost jeho stárnutí, humoru, i postav je bohužel příliš rychlá. Přesto kdo si čas od času rád nezavzpomíná na Tima a jeho show, asistenta a především souseda za platem? Pro představu o úspěchu sitcomu může posloužit rozpětí sledovanosti od 10,9 do 19,2 milionů diváků v USA. ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

Tim je egoistický, narcistický a otravný blb, který neustále všechny kolem sebe shazuje, ve všem che být nejlepší a pokud tomu tak není, tak je hned oheň na střeše (natožpak když ho porazí žena). K tomu ho doplňuje trojice otravných spratků a rádoby soused typu "všechno ví, všechno zná, všude byl". Jen Jill, Al a Heidi jsou mi sympatičtí. I přes to, že bych tři čtvrtě postav nejradši strčil pod autobus, se pro mě jedná o průměrný sitcom, kde se najde i pár světlých a vtipných okamžiků. Nechápu, jak se mi seriál mohl v dětství tak moc líbit. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jde o jeden z klasických rodinných seriálů...když už nic jiného, tak mu je nutno ku cti přiznat, jak vedle Kroku za krokem rozesmíval řadu českých domovů...Bezvadný komik Tim Allen doplňován příjemně vymyšlenými charaktery vedlejších postav, které jsou zahrány víc než mile...Rád jsem podléhal kouzlu tohoto zábavného díla... ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Některé z univerzit a vysokých škol v Michiganu poslali Timu Allenovi svetry a trička s logem školy, aby je mohl nosit během natáčení, což Tim udělal. (HellFire)
  • Wilson se celým jménem jmenuje Wilson W. Wilson mladší. Prostřední W. taky znamená Wilson. (Kulmon)
  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)

Reklama

Reklama