Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

MM11 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem nikdy extra nemusel. Celé to zachraňuje charismatický Tim Allen, přičemž jemu už nemá kdo nahrát. Snad všechny vedlejší postavy hrají podprůměrně a nedaří se vždycky postavit díl jen na hlavním hrdinovi. Občas se člověk zasměje (brilantní soused), někdy nastává po čase křeč (parťák Al) a bohužel tvůrci nepoznali, kdy přestat. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Zábavný, humorný a inteligentní seriál hned tak někdo nenatočí. Tento by mohl být příkladem. Tim je vždy nad věcí a jen tak ho nic nevytočí. A když mu po ruce sekundují vtipní členové rodiny, má divák o skvělou zábavu postaráno. Tim vždy ke každému, byť nejobyčejnějšímu kutilskému počinu, potřebuje vždy extra speciální profesionální nářadí, a tak není divu, že se tak příliš odlišuje od večerníčkovských kutilů Pata a Mata, byť mnohdy dosahuje stejných výsledků. No ale, ... co na tom? Vždyť je to jenom zábavný seriál, že? Ale nám, neseriálovým kutilům by to doma asi jen tak neprocházelo jako Timovi. :-) ()

Reklama

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem někdy někoho slyšel nazývat seriál slovem KULT, tak pro mě je takovým kultem ve světě seriálu právě Kutil Tim. Nezapomenutelné hlášky, které jsem slýchal každý díl. Vtipné příběhy, za kterými se často skrývalo nejedno poučení a nezapomenutelný Timův soused. To vše dohromady tvořilo neumělou dokonalost, na kterou se budu dívat rád stále dokola. ()

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Tvůrci seriálu s Timem Allenem v čele přetavili základní myšlenky z Allenových standupů a dali světu zábavný návod, jak skloubit chlapský svět s tím ženským, potažmo rodinným, aniž by vesmír explodoval. I když v případě Tima k tomu není nikdy daleko… Krásná devadesátková zábava s vlídným humorem, domácí atmosférou a přátelským popichováním mezi hlavními postavami. Ke skvělému zážitku hodně pomohl výborný dabing prvních 4 sérií. Od 5. série se už bohužel na seriál v češtině nedá dívat (většina humoru a atmosféry je pryč) a je třeba přejít na originál znění. Snad si jednou pomocí umělé inteligence budeme moct poslední série předabovat podle těch prvních a ty tak dostanou větší výkon. Salut kutilské partě! ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Herec Tim Allen je skvělý komik - to mi výrazně předvedl poprvé v tomto výborném seriálu, který je další nostalgickou vzpomínkou na dětství a devadesátky. Spousta dobrých vtípků, neustálé popichováni Tima a Ela mě hodně baví. Navíc postava Willsona, který neustále schovává svůj čumák za plotem a poučujeme Tima, jak vyžehlit různé problémy u své ženy (ta občas umí Tima pořádně setřít), je originální a dokonalá. Hlášky jako: "Myslím že ne Time" nebo "Potřebujeme větší výkon" jsem si osvojil a rád je používám, když je tedy vhodná chvíle. V posledních řadách šla kvalita epizod bohužel už docela dost dolů, přesto fajn zábava...8/10. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Během natáčení svého pořadu Tim občas požádá do zákulisí Klause, aby pustil hudbu. Klaus Landsberg pracoval na seriálu v oddělení, které mělo na starost zvukové efekty. (HellFire)
  • "Tool Time" je natáčen s opravdovým publikem. (Kulmon)
  • V pilotním díle "Debut" má Wilson šedivější vlasy než v pozdějších epizodách. (Kulmon)

Reklama

Reklama