Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Myš přijde na večeři (S01E18)

(epizoda)
  • USA The Mouse Comes to Dinner

Obsahy(1)

V domě se chystá velká hostina, než však stačí přijít lidští hosté, Tom pozve svou milou kočičku a z Jerryho si udělá číšníka. Ten se však brzy vzbouří a boj, po němž stůl rozhodně nebude vhodný k hostině, může začít... (Los)

Recenze (8)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panička si pripraví tabuľu s honosnou večerou, na ktorú sa však pozvú Tom a Jerry... a ešte niekto - Tom si pozve cicušku, ktorú by rád zbalil. Je jasné, že z večere ani upraveného stola toho veľa nezostane. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Animace 10/10/// +druhá polovina má takové grády, tolik humoru a nápadů -právě škoda slabšího rozjezdu/// Ano, ze začátku (zhruba první polovina) to nabídne málo gagů a vtipů. Spíše si to připravuje půdu pro to co přijde později a to co přijde to je panečku něco nevídaného. Skvěle jsem se bavil./// Celkem 91%/// ()

Reklama

woody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tom se pokouší sbalit krásnou kočenku a ke správné večeři patří i správný číšník.A k tomuto úkolu poslouží Jerry přivázaný na provázek.Ovšem, ten už toho má dost a vzbouří se.Bude se nabodávat na všemožné ostré předměty, které najdete v kuchyni, opalovat ocasy na svíčkách, dortové a jídelní bitvy a další záplava gagů.Doporučuje 11 milovníků animovynch grotesek z 10! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tom se v přítomnosti kočiček tradičně mění na nenapravitelného romantika, ale ke vší smůle je vždycky nablízku i Jerry. A pak je v permanenci úplně jiný ocas, než by si Tom představoval.. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama