Reklama

Reklama

MacGyver - Série 1 (1985) (série)


Zlatý trojúhelník (S01E02)

(epizoda)
  • USA The Golden Triangle (více)

Obsahy(1)

Sotva MacGyver pre Pentagón zachránil odcudzené prísne tajné kódy pre odpaľovanie riadených striel, odchádza do Barmy, aby vypátral sud s toxínom z havarovaného amerického lietadla. Jedovatá látka by mohla spôsobiť smrť a zamorenie na rozsiahlom území. V Barme však vládnu obchodníci s ópiom vedení generálom Narainom, ktorí celkom zotročili miestnych obyvateľov – a navyše sa zmocnili aj zbraní a toxínu z havarovaného letadla… (TV JOJ)

(více)

Recenze (8)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pasáž na vrakovisku ok, avšak po príchode do Barmy kde obyvatelia hovoria plynule anglicky a sú tvorené Číňanmi a Japoncami, je jasný dôkaz toho, že v týchto rokoch nikto neriešil, že danú národnosť nehrá herec danej národnosti, no a krom toho seroš naberie na obrátkach a keď to prepne do módu sedem statočných in 1, tak to je fakt cool, akurát súboj s generálom mohol byť dlhší. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.část nám ukáže jak ukrást kufřík pomocí magnetu na jeřábu na vrakovišti a jak se dostat z auta v lisu :))) 2.část letí do Barmy zachránit kanystr s jedem... zajímavé je, že mluví anglicky a nikde nepotřebuje mluvit cizím jazykem :) tak úkol splnil, teď ještě zachránit vesnici před generálem co zotročuje vesničany ;) "teď jsme svobodní..." no jasně dokud nepřijde další :)))) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naivná, ale nezabudnuteľná epizóda odohrávajúca sa v Mjanmarsku (vtedy ešte Barma). Ale Barmčanov tam veľa nie je, domorodci sú tvorení zväčša Číňanmi a Japoncami. Príbeh trochu vykráda Sedem statočných (ten zasa vykráda Sedem samurajov), akurát že na pomoc prichádza iba jeden Američan, ktorý však vydá svojimi vychytávakami cca na 20 statočných. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mac se ani nestačí vzpamatovat z toho, že ho kvůli nějakým tajným kódům málem rozlisovali na vrakovišti, a už pochoduje po Barmě, aby našel krabici s jedem. Jen co se k ní stačí dostat, už ho zajmou místní otrokáři. Jelikož ale Maca okamžitě nezabijou a radši ho nechají pomalu usmažit na sluníčku, tak jim to s pomocí jednoho vesnického spratka vrátí i s úroky. Jenže MacGyverovi nestačí jen splnit úkol, rozhodne se zahrát si na Sedm statečných a vesničany osvobodit. Nejdřív nic moc, ale druhá půlka to postupně zachraňuje a závěrečný duel MacGyvera s generálem Naraiem sakra stojí za to. ()

BarGoldstein 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasika Angus MacGyver. Zápletka jak v Kouzelný školce, oponující opice ochotně vždy posečkají s palbou, když hrdina ozbrojen připínáčkem a kancelářskou sponou připravuje další kulervoucí past a hledí jim v ústrety tupým anglosaským pohledem. Když to člověk nebere vážně, hodně se nasměje! Když to bere vážně, směje se jeho psychiatr! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama