Reklama

Reklama

MacGyver

(seriál)
USA / Kanada, (1985–1993), 110 h 38 min (Minutáž: 45–49 min)

Hrají:

Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Bruce McGill, Robin Mossley, Elyssa Davalos, Michael Des Barres, Teri Hatcher, John Anderson, Dale Wilson, Bruce Harwood (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(139)

Odvaha a všestranné znalosti - to jsou nejsilnější zbraně tajného agenta MacGyvera. Takto vybaven pak lehce vyřeší jakoukoli složitou a nebezpečnou situaci... (TV Prima)

Recenze (531)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Moc se nenatřásej, Angusi MacGyvere s účesem Stinga! Kdybych dával na základní škole v chemii a fyzice větší pozor, taky bych uměl se švýcarským nožíkem víc věcí, než si jen otevřít jedno lahvový.. Kdo není bičován nostalgií, musí chtě nechtě uznat, že něco do sebe má jen ústřední melodie Randyho Edelmana. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

I přes naivitu seriálu jsem nemohl přestat hltat díl za dílem. A jak jsem zjistil nebyl jsem jediný. Takže i přes to že se nejedná o nejlepší seriál na světě Richard Dean Anderson se mi tím dostal do podvědomí. Jen pro zajímavost, jeden díl Simpsonových se zabýval MacGyverem kdy Richarda Deana Andersona unesli Petty a Selma když náhodou šel okolo na sraz fanoušků StarGate ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Pro mě novodobý Indiana Jones, který si dokázal zkrátka poradit se vším. Žral jsem ten jeho červenej švýcarskej nůž a proto jsem ho musel jako dítě mít a mám jej do těď. Pochybuju, že když se zeptáte malého kluka na MacGyvera, že nebude o něm nic vědět. Byl to prostě obyčejnej chlapík s nápadama jako hovado. Teď je mi 20 let a věřte tomu, že aby měl bejt v televizi, tak že se kouknu... Jo, a ještě něco... Kolik z vás má znělku z MacGyvera jako vyzváněcí melodii ve svém mobilu? ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Překvapujemě jak moc to má velké hodnocení, ale je vidět , že většina lidí to vidí jako vzpomínku na začátek komerčního vysílání u nás a podobné seriály. Já to sledoval spíše sporadicky, ale sledoval. Nejvíc mě bavil hlavní protagonista co si věděl za každý situace poradit kam se na něj hrabe James Bond. Pomatujju si jak ze zapalovače a já nevím z čeho ještě udělal balon a on divte se lítal. Tak asi o tom byl tenhle seriál. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto nieje za herecké výkony, za skvelé scenáre v jednotlivých seriáloch, proste tu išlo o nápady, zručnosť, pointu a hlavne zábavu, pretože celý seriál som vládal dokukať len kvôli tomu, čo nám dnes MacGyver predvedie. Potrebujete sa dostať na mesiac ale máte len kolobežku? Nevadí, pretože tento típek z nej spraví raketu na tryskový pohon. ;-)) Hrdých 80%. ()

Galerie (139)

Zajímavosti (62)

  • Pod několika epizodami (včetně pilotního dílu) je jako režisér podepsán Alan Smithee - což je ve skutečnosti pseudonym obvykle užívaný režiséry, kteří se z nějakého důvodu chtějí distancovat od projektu, na němž se podíleli. (SG-1)
  • V USA nebyl vysílán poslední díl „Fotograf“, ale zapomenutý předposlední „Hora věčného mládí“. TV Nova chybu napravila a epizodu „Fotograf“ uvedla jako poslední. (A.MacGyver)

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

Seznamte se s novým MacGyverem

Seznamte se s novým MacGyverem

22.03.2016

James Wan, režisér Saw nebo Rychle a zběsile 7, se řadu let snažil dostat MacGyvera na velké plátno. Seriálová klasika to tam nakonec nedotáhla, Wan ale rozjel alespoň televizní reboot, který právě… (více)

MacGyver se vrátí hned dvakrát

MacGyver se vrátí hned dvakrát

06.02.2016

Možná víte o tom, že se blíží seriálový reboot MacGyvera. Pilotní díl natočí James Wan (Rychle a zběsile 7), který o legendárním šikulovi básní už několik let, studio Lionsgate teď ale odhalilo… (více)

Akční klasiky míří do televize

Akční klasiky míří do televize

04.10.2015

Vyjmenovat všechny nadcházející televizní rebooty by trvalo zatraceně dlouho. Na malou obrazovku se v současnosti hrne spousta starých seriálů a sem tam se objeví i snaha o transformaci filmové látky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno