Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

zipper111 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez dabingu to není ono...Zatím 3*. Už to prostě celé není co to bývalo, všechno je pojato spíš sentimentálně, chyběl mi Holly. Tak trošku jako červený trpaslík z nového světa. Pro mě osobně ten Nejlepší trpaslík s velkým N končí sedmou serií. Osmá je hodně dobrá ale už to není ono, a tato devátá...no kdyby přibylo více dílů. Hrozně rychle to uteklo, a ještě mi tam scházel ten smích. Proste rozporuplné pocity převládají... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Lister, you need to get a life!“ Kluci z Trpaslíka jsou zpátky! Tři díly napěchované humorem a porcí zábavy. Lister, Rimmer, Kocour i Kryton jsou zpět a tentokrát míří na Zemi. Devátá série absolutně nenavazuje na předchozí Osmou. A tak je to volné pokračování "Jenom Sympaťáci..." Nedozvíme se, co se vlastně stalo s Trpaslíkem, s Kochanskou a jak se Rimmer zase stal hologramem. Trošku škoda. Co naplat. Máme tu starou dobrou partu převedenou do nové dimenze. Vše je krásné a zmodernizované. Jedná se o víceméně hodinkovou televizní událost, která nám ukazuje, jak nám chlapci z Červeného drobečka vlastně už vyrostli. Po tolika letech je fajn vrátit se mezi tento tým a zjistit, že se vlastně moc toho nezměnilo. Vtipy a gegy jsou na místě. I když tentokrát se sází spíš na vážnou notu, než na humor. Ale ve výsledku proč ne? Craig Charles v určitých scénách podává skutečný herecký výkon a celkový příběh se mi ve výsledku moc líbí. I přesto, že to tak zatraceně rychle uteklo. (95 %) ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já naivně očekával, že se u nového Červeného trpaslíka zasměju. První díl nezvyk a zklamání (**). Druhý díl plný narážek na Blade Runnera je zábavnější, ale hlášky pořád nic moc (a tenhle seriál na nich stál). Aspoň že je to příjemně nostalgické (***). Třetí díl nepřidal humoru, ale byl vlastně fajn (***). Ve výsledku za tři a ještě jednou na to aspoň mrknu. Celkově není Back to Earth špatný, ale tahle zavedená značka si zasloužila víc. Humoru. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl se nejvíc nese v duchu původního seriálu, ale tak nějak to není ono. první půlka druhého dílu klesá ještě níž, co se týče fandovskýho pomrkávání, je to od Galaxy Questu bohužel hodně daleko. Ale od rimmerovsky stylový likvidace CSI vložky z Kremlu to jde zas nehoru a závěr posledního dílu byl docela příjemnej. Celý dohromady to dává docela smysl a nakonec ten celej nápad nevypadá špatně, ale i v tý vážnosti to chtělo víc humoru. ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Zas je tu v tom maglajz, na imdb nemá "Back to Earth" vlastní profil, ale je součástí původního "Trpaslíka" ... nevadí. Já, jakožto pouze občasný divák původního seriálu, jsem byl novými třemi díly potěšen, samozřejmě jsem si všiml, že je to něco docela jinýho, než původní série a mě se to tak veľa líbilo. I můj roommate, kterej mě do toho právě natlačil, velkej to fanda, byl spokojenej, takže myslim, že se celkem objektivně dá tvrdit, že se návrat povedl. 85% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Jeden z komparzistů ve scéně na ulici v Londýně má na sobě triko Eso Rimmera. (gogos)

Reklama

Reklama