Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Walshových se přestěhuje z Minneapolisu na americkém Středozápadě do kalifornského Beverly Hills. Rodiče - Jim a Cindy Walshovi - jsou ztělesním staromódních představ a ideálů: on živí rodinu, ona se pilně stará o domácnost. Jejich děti, dvojčata Brenda a Brandon, to ale mají těžší. Jsou vytrženi ze svého domácího, trochu provinčního prostředí a snaží se zapadnout mezi bohaté a světaznalé spolužáky na West Beverly Hills High. Brenda se nejvíce spřátelí s krásnou, ale namyšlenou Kelly a s nejistou Donnou. Postupně se seznamují i s dalšími spolužáky: Steve je Kellyin arogantní bývalý přítel a adoptivní syn televizní hvězdy, Dylan náladový surfař, do kterého se zamiluje Brenda, Andrea patrně nejchytřejší dívka ve škole a nováček David, který prostě jen chce, aby ho každý měl rád. Společně prožívají v nelehkém období dospívání přátelství, lásky, rozchody, zklamání a další životní situace. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

maracuje

maracuje (hodnocení, recenze)

Ako decká sme ich "žrali". BW 90210 patri do našej mladosti. Bolo zaujímavé sledovať, ako sa vyvíjajú postavy, charaktery a situacie..každý sa tam našiel.Mne sa to páčilo.

Taškář

Taškář (hodnocení, recenze)

Tak tahle hrůza se podepsala na celý postbolševický generaci teenegerů střední třídy,kteří si uvědomili,jak jejich ubozí rodiče chodí do práce a mají hovho,a jak jimi pohrdají,že nic nedokázali.Nastartovala v nich touhu po majetku ,bohatých vdavkách a podobných povrchnostech.Naprosto odporný. Ale je možné,že tvůrce chtěl ukázat jen hnus,který by měl odradit.U mě se mu to povedlo.

Reklama

Reklama