Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (132)

artuš 

všechny recenze uživatele

Docela hezký serriál o otci, který hledá syna. Dějová linie se mi zdála pořád stejná, v každém díle byly použivány mistické síly Shaolinů. To mi moc ktomu to seriálu nesedí, když vemu v úvahu jeho jméno. Spíš by se měl jmenovat Síla Shaolinů: Legenda pokračuje. Ale jinak jsem byl spokojenej s bojovými scénami a vtipnými hláškami. ()

aliajas 

všechny recenze uživatele

Hi, a ja to mala rada. Netvrdím, že všetky časti boli úžasné, ale ako celok to bolo celkom fajn. Ale rada som mala napríklad aj toho chlapíka, čo stále nocil okuliare, len si už celkom nespomeniem na prezývku. a najradšej som mala tie časti, keď sa aj Peter prejavil nejaké tie svoje kung - fu duchovné schopnosti... ()

Reklama

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Ano nejedná se o žádné veledílo. Ale ten feeling 90.letech, zákoutí a dvory amerického velkoměsta doby kdy byl svět ještě tak černobílý že za něj stálo bojovat. Do toho se zrodil váš přátelský soused Spide...erm...Kwai Chang Caine aby chránil čínskou čtvrť. Navíc co si budeme povídat, většina z nás skončila s východní filosofií na úrovni tohoto seriálu. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem neviděl, tak nemůžu moc hodnotit, jestli je to už jen slabý odvar, nebo ne. Tohle jsem ale občas jako malý sledoval ještě v televizi a bavilo mě to. David Carradine měl správné charisma a snaha o propojení našeho světa a šaolinského způsobu myšlení se mi líbila. Kdo by v mládí nechtěl být aspoň nějakou chvíli šaolinským mnichem? :-) Je pravda, že dílů bylo poměrně hodně, opakovalo se to a přestalo mě to postupně bavit. ()

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Aktivně i pasivně se zajímám o bojová umění a kung-fu filmy sleduji celkem rád, pokud mají úroveň... Ale tohle žádnou úroveň nemá... Trapný, kýčovitý seriál, který upřímně nesnáším. V každém díle je taková kupa nesmyslů, že by z toho člověk zvracel... A nedokážu pochopit jak herec, který v Tarantinově opusu Kill Bill tak mistrně ztvárnil zabijáckého mistra kung-fu, tady v těch svých bačkůrkách a s mošničkou přes rameno působí přinejmenším směšně... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama