Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 1
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (257)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má dohromady 18 dílů, kde 4 jsou vyloženě epické a vizuální žranice ( Sonnie´s Edge, Secret War, Shape Shifters a Beyond the Aquila Rift) dalších 10 balancuje mezi nadprůměrem a průměrem a tuším jen 4 jsou lehce pod průměrem, ale věřím, že každý si najde něco jiného, co si oblíbí. Žánrově je to mix Cyberpunku a Hororového Fantasy a rozhodně stojí za to seriál zhlédnout. Vrcholem celého seriálu je povídka Secret War, kde Rusové bojují proti ghoulům a je to ultimátní cinema experience, který tu snad od Avatara nebyl. Vizuálně absolutní žrádlo s epickým hudebním podkresem a výživným Gore. Jsem z té povídky unešený a nevěřím nikomu, kdo bude tvrdit opak. Příběh****, Akce*****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba*****, Vizuál*****, Atmosféra****, Napětí***. 8/10. ()

4ct10n 

všechny recenze uživatele

Tenhle projekt mě hodně potěšil. Možná se po internetu podobných kraťasů válí plno, ale v takhle ucelený sbírce jsem si je nechal líbit a když skončil jeden, tak jsem se těšil jaká stylizace, příběh a pointa na mě čeká v dalším. Jsou tam méně dobrý, dobrý i skvělý kousky, ale bavilo mě všechno. Doporučuju nejen všem fanouškům fantastiky a animace. Navíc na Netflixu s CZ titulkama už od vydání. Osobní TOP 3: Secret War, Good Hunting, Zima Blue... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Medzi jednotlivými epizódami sa nájdu aj také, ktoré by si zaslúžili spracovanie v podobe celovečerného filmu prípadne vlastného seriálu (minimálne Secret war a The Witness) rovnako ako sotva priemerné časti, avšak celkový dojem ktorý sa týmto krátkometrážnym príbehom podarilo zanechať bol dobrý a tento tip, ktorý sme dostali stál zato. Podobne ako tretia séria Stranger Things pozreté za jedeň deň. ()

Wade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta krátkých snímku  z nichž některé dokážou vzít dech tím jak jsou geniální a mají skvělou animaci. Jednoduše je to pecka,která stojí za zhlédnutí a i když se našli  také slabší části bylo jich rozhodně o dost méně než těch co mě buď bavili nebo mě ohromili.  ---1.série 4/5 --- 2.série 3/5 ---3.série 4/5 ()

anais 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl hodnotit jednotlivé epizody zvlášť, asi by vyšlo najevo jak nevyrovnaná kvalita tuto sérii provází. Je to ale důsledkem faktu, že co povídka, to unikátní přístup - formoou i obsahem. Jako celek je to nebývale kreativní a plné překvapení. Na každdý díl jsem se vyloženě těšil a byl jsem zvědavý, co přinese. Nejlepší epizody: The Witness (ta forma!), Suits (primitivní variace na Hvězdnou pěchotu, během pár minut ale vybuduje atmosféru srovnatelnou s dvouhodinovým filmem), Zima Blue (pomalé až meditativní, krásné), Good hunting (dobrodružství, romantika, anime, steampunk)... Ale každý bude mít jiný výběr - a to je na tom to nejlepší! ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • Příběh epizody je založen na krátké povídce „On The Use Of Shape-Shifters In Warfare“ od Marko Kloose. (NiWi)
  • Logo na uniformě a družici je téměř totožné s logem videoherní společnosti Bethesda game studios. (Guilemot)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama