Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Hezká vzpomínka na naši třídu na základce, tam to byl pro nás kult, milovali jsme to. Ono je to vlastně fajn i když se na to podívám po letech, příjemný fantasy seriál. Ale nějaká hlubší myšlenka nebo originální nápady tomu chybí, zas tak úžasné to tedy není, ale nostalgie se ozývá, tak silné 3 hvězdy. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Největším kladem je title song - How Soon Is Now od Love Spit Love...zbytek je zábavný v první sérii a potom v první sérii po decentním přeobsazení:) Jde o klasický seriálek z rodu Buffy, Angel a spol. Akce tu není tolik jako u sousedů, ale i mystično je jaksi zvláštně populárně pojaté a mám dojem, že znalci fenoménu jménem wicca by se docela divili, kdyby se s tímhle dílkem setkali...anebo taky ne, nevyznám se, ale takhle to snad nefunguje, že ne? Uklidněte mě někdo:) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Teď jsem se o tenhle televizní seriál otřel v mém posledním komentáři a zděšeně koukám, že ho nemám ohodnocený. No co bych k němu... Začalo jím zhruba mé už o něco vyspělejší divácké období, ve kterém jsem si začal užívat filmy i pro jejich roztomilou debilitu, nebo jak to pojmenovat. Sice lobotomická kravina, ale zároveň tak blbá, až je vlastně zábavná, jestli to chápete. A samozřejmě jsem taky děsně žral Alyssu Milano, s tím jejím přirozeně kurvím výrazem, který většina hereček musí pracně předstírat, zatímco ona ho má tak nějak od přirození. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

O téhle hrůze radši ano nemluvit! Je vážně smutné, že naprosto příšerný kýč, jakým čarodějky jsou, si našel tolik obdivovatelů a fanoušků. Nechápu. Důkladně prostudovaný scénář Buffy se tu mísí s příšernými výkony hereček a vzniká mišmaš, na který se nevydržím dívat. Jako malý jsem to sledoval, ale hned, jakmile jsem si vytvořil vkus, jsem to zahodil. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál využívající popularity čarodějnictví a Wicca. Po počátečním celkem normálním boji tří sester reprezentujících bílou magii se zlými démony, zejména od 4. série rezignuje na veškerá stanovená pravidla a logiku a postupně mutuje téměř v komedii a v soutěž o to, který démon bude víc cool, komu se podaří vícekrát zemřít a kdo bude více sexy. Už osmá série a dvojí přeobsazení však svědčí o tom, že i tak si své fanoušky umí najít. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Pro roli Lea byl zvažován Kerr Smith, ale nakonec mu jí vyfoukl Brian Krause. Kerr si nakonec zahrál aspoň v pár epizodách 7. série jako agent Kyle Brody. (ČSFD)
  • Billie (Kaley Cuoco) je jediná čaroděj(ka) (kromě Wyatta), která za celý seriál nezemřela. (Dino07)
  • Herečka, která dostávala nejvíce dopisů od fanoušků, byla ve skutečnosti Finola Hughes (Patty). (Dino07)

Reklama

Reklama