Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na opuštěném a tajemném zámku rodiny barona Axela de Fersena se stala během let celá řada podivných událostí, včetně brutální vraždy baronky. Snad pro potěchu přišel baron se šíleným nápadem. Najal si skupinu mladých herců, aby mu v samotě lesního sídla sehráli svou netradiční verzi pohádky o Červené Karkulce. Jakmile skončí divadlo, nastává noc a je jasné, že přežije jen málokdo. (SPI International / Omega Publishing Group)

(více)

Recenze (47)

Testament odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní scénáristická impotence, spolu s hereckými "výkony" posílají tuto zhovadilost na smetiště filmovýchd ějin. Příběh nemá smysl rozebírat, je to jen variace na NĚCO, co už bylo klišé před dvaceti lety. Proboha, proč se ještě dnes točí takové shity? A mohl bych pokračovat -Pach krve, Hostel...Aspoň, že tahle ubohost tady není nadhodnocená. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film sice nemá vůbec žádnou logiku, zajímavé postavy, obstojné herecké výkony, něco originálního, ale odehrává se na docela zajímavém místě. Je to totální kravina, ale místy je to docela zajímavě natočené, maska vraha je docela děsivá a má to zajímavou hudbu. Určitě bych ten film nikomu nedoporučil, ale obsahuje něco, co mě donutilo se na ten film podívat už potřetí. 1,5* ()

Reklama

Evzeni1 

všechny recenze uživatele

1.dabing ■■■■ DVD> V českém znění : Tereza Chudobová , Radek Hoppe , Filip Švarc , Jitka Moučková , Pavel Pípal , Monika Kobrová , Jan Šťastný , Jiří Hromada. - PŘEKLAD : Evelina Koublová. DIALOGY : Alexandra Švarcová. ZVUK : Jiří Peřina. PRODUKCE : Petr Tichý ml. REŽIE : Petr Tichý. České znění vyrobilo v roce 2002 studio Auvit. /Není v dabingforum/ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S francúzskymi horrormi, až na pár výnimiek, nemám dobré skúsenosti. Takže som sa do snímku "Hlboko v lesoch", ktorý v roku 2000 natočil neskúsený režisér Lionel Delplanque moc nehrnul. Ale predsa len som si ho napokon pustil. Neodradilo ma jeho poriadne nízke, odpadové hodnotenie. Nedal som sa ovplyvniť ani negatívnymi komentármi miestných užívateľov. Ignoroval som všetky tieto varovné signály. Takže môžem jedine samému sebe vyčítať, že som zbytočne premrhal takmer hodinu a pol svojho života. Sledovať túto zúfalú úbohosť bola absolútna strata času. * ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Slátanina, hloupost, nudnost, naivita, zoufalost, opakovanost klišé. Tahle kravina se snaží tvářit jako mysteriozní horor, leč na to nemá. Parta pubertáků ochotníků dostala nabídku od jakéhosi barona zahrát na oslavě narozenin jeho vnuka pohádku o Karkulce. Nevím proč distributor píše že netradiční verzi. Snad proto,že to co předváděli ti ochotníci (pardon hrdinové filmu) na jevišti bylo opravdu netradične infantilní a pitomé. Přesto tahle prezentace Karkulky byla asi vrcholem filmu. Zbytek děje je vyplněn ničím a divnými kecy barona. Asi jako že si režiser vzal inspiraci z Twin Peaks. Ke konci postupně zahyne nezajímavou smrtí většina z ochotníčků. Bohužel se žádná teanegerovská vyvraždovačka na závěr nekoná, protože smrti jsou hrozně krátké, nudné a nenapínavé. A navíc ještě ti co podávali aspon nějaké herecké výkony zemřou jako první. Hrozný blábol! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama