Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 3

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (107)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Během psaní komentáře k prvnímu dílu, jsem si tak trochu dělala legraci. Že jestli bude druhý díl, tak to bude trapárná s béčkovejma hercema. Navíc jsem si nedokázala představit, jak by na ten konec navázali. Když už se ví, že v té loutce není duch a všechno je trochu jinak. Ale taky víme, že týpek přežil. Tedy, já měla za to, že přežil, podle posledního záběru jedničky. Naštěstí se do druhého dílu pustil stejný režisér. Ale to s těma béčkovejma hercema zůstalo. Může teda tenhle film nějak překvapit, když víte, o co jde? **** No, vlastně může. Takže. Po psychicky náročný vloupačce se naše rodinka přestěhuje na venkov. Jasně. Z ruchu velkoměsta do díry, kde je to úplně stejný jako ve vesmíru. Nikdo té tam neuslyší křičet. Synek v lese najde panenku a vezme si jí domů. Co bylo ze začátku dobrej nápad, ukáže se časem jako velká blbost, protože v domě se začnou dít divný věci. Tentokrát je problém v tom, že na jedničku se koukalo dobře, ale tady se na tu Holmes kouká fakt blbě. Asi si nebudeme lhát, ale už není nejmladší a za celou svou kariéru se nic nenaučila, furt stejně stále jeden a ten stejnej výraz. Jenže když to předváděla před dvaceti lety, byla mladá a prostě to bylo o něčem jiném. **** Vtipný na tom je asi nejvíc předpoklad, že to půjde podle předchozího scénáře. Že si řeknete, že to je %@^^@, ne %@*@*. A co se tam děje, to naznačuje stále víc, že se divák dočká stejného twistu jako minule. No, byl tam, jenom trochu jinej, než jsem čekala. Až jsem litovala, že jsem to vůbec viděla. Zkazilo to dojem z prvního dílu :( ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nejhorší kino horor roku 2016 se dočkal pokračování, tak jak to mohlo dopadnout? Zcela nepřekvapivě jako totální sračka. Je to snad stopadesátá nudná duchařina s nezajímavou rodinkou, retardovaným děckem ve které prakticky chybí jakékoliv hororové scény. A teď SPOILERy: Zatímco první díl přišel s dementní pointou díky které se stal z duchařiny slasher, ve dvojce je panenka "překvapivě" fakt posedlá. Tím se z filmu stává odvar už tak nudné a blbé série Ananbelle. Jediné co to trošku vytáhne je celkem napínavé finále, ovšem konec to vrátí zpět do 1* hodnocení. Jestli uvidím ještě pár podobných "originálních" duchařin, tak mě trefí šlak a pak se vydám strašit tvůrce těchto přes kopírák tvořených slátanin. ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Náhodne objavené pokračovanie na Netflixe. Prvá časť nieje môj oblúbenec, no v rámci žánru je to celkom dobré. Dvojku som zapal bez akýchkoľvek očakávaní, ale môžem povedať, že som sa pri pozeraní nenudil. Príbeh je jednoduchý, chvalabohu to nieje úplný kopirák prvej časti, je tu pár zaujímavých zložiek, ktoré film obzvláštnujú a aj v rámci histórie vzniku Brahmsa sa dozvieme niečo viac. Vizuál okej, herci v rámci možností bez problémov, atmosféra síce nieje taká ako v jednotke, ale nieje to úplne suché. Samozrejme, že to mohlo byť lepšie, ale ked som to pustil bez očakávaní, tak o to lepšie. Pobavilo, ale na viac pozretí to asi nieje. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Brahms: Chlapec 2 je další variací na panenkovské téma, ale člověk si v tomhle filmu klade otázku: Je horší pohled na panenku jménem Brahms? Nebo na malého smrada, který se bez nalezené panenky nejde ani vychcat?Nebo na Katie Holmes, která se od dob Dawson´s creek dost změnila a soužití s panem Cruisem jí ještě více zkřivilo hubu? Těžká, těžká otázka a odpověď budu hledat ještě dlouho - asi tak den, než zapomenu, že jsem tenhle film viděl. Kdepak, kromě Wanových panenek jsem zatím neviděl žádnou jinou tak dobrou , abych se jí bál...................moje hodnocení = 4 z 10. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Brahms: The Boy II" je zbytočným pokračovaním filmu "The Boy". A navyše mám pocit, že úplne odtrhnuté od reality. Neviem kto schválil tento film, no očividne sa očakávalo, že zárobky budú opäť silné, tak si to zopakujeme znovu. Len to pre zmenu urobíme paranormálne. Lebo to sa očakáva od dnešných hororov. Vždy to musí byť paranormálne. Prvý film bol podľa mňa trošku nudný, no veci sa zakončili prekvapivo a zaujímavo. A to sa mi páčilo. Je zaujímavejšie ak film nájde cestu ako veci vysvetliť logicky, než do toho primiešať posadnutosť a duchov a podobne. A tento film ide presne tou cestou. Postavy sú miliónkrát recyklované z veľkého množstva filmov z minulosti. Jude by sa dal prirovnať napríklad k Milesovi z filmu "The Prodigy". Je tu jeho matka, ktorá si prežila traumu, tak ju budeme obviňovať, že jej prepína a všetko si iba namýšľa a potom je tu otec, ktorý ničomu neverí, všetko je v pohodičke a tak ďalej. Tieto postavy proste už nič nové neprinesú. A rovnako ani posadnutá bábika Brahms. V tomto filme už išla kreativita na dovolenku a tak proste je len posadnutá bábika. Hotovo. Sú tu rovnako scénky, ktoré dokopy nie sú potrebné, no dali ich do filmu aj tak. Napríklad prečo musí liezť Brahmsovi z ucha stonožka? Načo to tam bolo, keď to dokopy nepridáva filmu ani ťuk? Načo tu máme scénku, kde psychologička povie, že k nim príde, keď sa to nikdy nestane? Scénky tohto typu sú len otravné a zaberajú miesto. Ako keby sa nasilu snažili ešte niečím vyplniť čas. A mohol by som pokračovať. Celý film pôsobí ako jedno veľké klišé. Všetko sme už videli, všetko poznáme. A potom je tu záver, ktorý len podtrhne to všetko, čo som hovoril. Môžeme urobiť z toho ďalšiu sériu. Lebo prečo nie? Strašidelných momentiek to moc nemá, kreativity som si tu neužil ani trochu, postavy boli napísané podľa starých šablón a nevidím jediný dôvod, pre ktorý tento film existuje s výnimkou toho, že chcel zarobiť peniaze. Nič iné. Čo môžem ohodnotiť pozitívne? Nebol to najhorší horor čo som videl. Bábika sama o sebe vyzerá aj tu dobre a Katie Holmes sa skutočne snaží priniesť niečo do tej čistej prázdnoty. Inak skutočne nemám moc čo ohodnotiť pozitívne. Prvý film sám o sebe fungoval dobre. Tento film z neho vytiahol všetko, čo ho robilo dobrým. Lebo si mysleli, že touto cestou to bude zaujímavejšie. Sorry, ale nie je . Hodnotenie: D ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)
  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama